SL 19/20 H:22 | Başakşehir 1-0 Beşiktaş | MS | 14 Şubat

katilmiyorum ustad. Ilk yaridaki en büyük sorunumuz ofansif bölgelerdi. Topu üçüncü bölgeye çikarmakta zorlandik ayndi anda çiktigimizda topu önde çabuk kullanamadik. Öne giden her top rakip kontrasiyla sonuçlandi ve dogar olarak fatura defansa patladi hep. An itibariyle hem önde çok iyi top kullaniyoruz ve çabuk çikiyoruz. Saracci ve Formda Marianoyla birlikte çok iyi bir seviye ye geldik. Ah bir de Luyindama olsaydi

Ben hala kötü bir takım savunması yaptığımız düşünüyorum.Ve takımda bireysel olarak tek top çalan adam lemina..
Ofansi bölgede sıkıntı çekmemizin en büyük nedeni sahaya doğru yayılamamızdır.
Topu rakipden zor çalıyoruz.Top rakipdeyken sahaya doğru yayılsak hücumumuzda gelişir.Ve sürekli oturmuş savunmaya hücum ediyoruz.Hücum yaparkende saha yayılımı önemli.Rakibin dengesini bozmak önemli.

Kolay bir fikstürü geride bıraktık.Çok zor deplasmanlar var.İnşallah eksiklerin gelmesiyle daha doğru sahaya yyayılırız ve istediğimiz sonuçları alırız.
Ama şurasıda çok net rakiplere baktığımız zaman bu eksikliğimiz bizi kesin şampiyonlukdan eder diyemeyiz.

Aptal yaptığı foule bak, bir de itiraz ediyor

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

40yasindaki Atiba'ya adim attiriliyorsa bu ligden bir bok olmaz

Sergen keske ben vursaydim demistir

Yere yatan da ayri salak bari sirtini donseydin yuzune carpsa geberecek

Hepimiz IBB ye şampiyonluk şansı tanıdık sezon başından beri ama bu mallar büyük maçları böyle uyuz uyuz oynarsa yine şampiyonluk hayal olur.

sent via GSC

Demba ba köpeksin. 1 tane attın ama sonradan atmamak için herşeyi yaptın

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bjknin kaçırdıkları haricinde başakta şimdiye kadar yakaladığı kontraları iyi kullanabilse 3e falan rahat giderdi maç.

Geri
Üst Alt