Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hani olm Sivas'ta sakat makat yok. Bir Emre Kilinc yok. Ulan Riza
fb bu sene şampiyon olursa 4. yıldızı takıp şampiyonluk farkını 2'ye indirecek, 12 sene sonra şampiyonlar ligi'ne katılacak, o kadar para alacak farkında mısınız?Drabzona acayip kılım. Fener olsun bu hamsi uşakları şampiyon olmasın.
fb bu sene şampiyon olursa 4. yıldızı takıp şampiyonluk farkını 2'ye indirecek, 11 sene sonra şampiyonlar ligi'ne katılacak, o kadar para alacak farkında mısınız?
Gidemicek cünkü men yiyeceklerfb bu sene şampiyon olursa 4. yıldızı takıp şampiyonluk farkını 2'ye indirecek, 12 sene sonra şampiyonlar ligi'ne katılacak, o kadar para alacak farkında mısınız?
Trabzon olacağına fener olsun demiş Adem abimiz ben de fb'nin olması daha kötü olur dedim. Bu yazdığım yorumdan biz şampiyon olamayız anlamı mı çıkıyor?He zaten bizim elimiz armut topluyor
Trabzon olacağına fener olsun demiş Adem abimiz ben de fb'nin olması daha kötü olur dedim. Bu yazdığım yorumdan biz şampiyon olamayız anlamı mı çıkıyor?
Trabzon'dan da korkum yok, Sivas'tan da. Ama ne kadar erken liderliği alırsak o kadar iyi. O yüzden Trabzonspor'un eksik maçını da göze alarak puan kaybı bizim işimize gelir.Trabzonun yenmesi iyi filan olmaz alenen destekleniyorlar bu sezon şampiyon olmaları için ne kadar takılırlarsa o kadar iyi bizim için hava da yakalamış olurlar ayrıca en iyisi berabere bitmesi kazanacaksa birisi sivas kazansın sivastan birşey olmaz zaten ama trabzon iteleniyor
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi