SL 19/20 H:22 | Trabzonspor 2-1 Sivasspor | MS | 16 Şubat

Hamsiler yense bile şuan 5 puan gibi görünsede esasında fark 1 puan.

Arenada yenmemiz gerek şampiyonluk için. İkili averajda 1 puan daha öndeyiz demek oluyor aynı zamanda.

Hamsiler yense bile şuan 5 puan gibi görünsede esasında fark 1 puan.

Arenada yenmemiz gerek şampiyonluk için. İkili averajda 1 puan daha öndeyiz demek oluyor aynı zamanda.
Rengim matematiginde hata var sanki. Ikili averaj onlarda olsa 6 olurdu lakin su anda normal 5 puan var.

Bu Sorloth beni fena got etti yalniz. Oyle boyle degil. Herif deli atiyor.
İlk izledigim birkac macta Avdijaj ile birlikte çöp izlenimi vermisti bana. Avdijaj yaniltmadi da, Sorloth F/P krali bir transfer oldu TS adina.
Biraz akillari varsa ne yapip edip satmalilar bu sene. Cunku bundan ote bi performans gostermesi imkansiz. Ek olarak, seneye bu performansinin yarisini bile gostereceginin garantisi yok sonucta. Bknz: Garry. Sezonluk performansti. Tam zamaninda nakte donusturduk. Bir de bunun sakatligi da var tabii. Bknz: Abdulkadir Omur. Herifin caprazlar gitti. Abdulkadir'in degeri 150M len vari sacma sapan romantik yaklasimlar yuzunden 20M'dan oldular. Oyuncu degerini buldugu an satacaksin. İstisnalar haric. Bknz: Muslera.

Bu Sörloth'u gördükce bizim Falko ya daha da uyuz oluyorum.

Oyna lan artik oynaaa.

Falcao’ya uyuz olma. 33-34 yaşındaki adam sakatlanıyor diye kızmak mantığa aykırı.

Transferi sürecinde çok yazdım. Bu adama 5 milyon Euro garanti ve 3 yıllık sözleşme kesinlikle çok büyük risktir dedim. 32’den sonra futbolculardaki düşüş anormal hızlanıyor. Her şeyiyle yanlış transferdi.

bazi kuzeyliler ilk geldiklerinde kral gibi oynarlar, obur kuzeyliler 4 sene takimda olup vasati asamazlar

trabzon aşırı enerji tüketiyor ön tarafta bakalım ne kadar daha devam ettirebilecekler

Rengim matematiginde hata var sanki. Ikili averaj onlarda olsa 6 olurdu lakin su anda normal 5 puan var.

Doğrusun hocam, ikili av. onlarda olsayı 5 puanla eşitlesek yetmeyecek 6. puan gerekecekti. İçerde alırsak Ts maçını, ki şampiyonluk için şart, rahatlarız eşit puan bizi yürütür

Geri
Üst Alt