SL 19/20 H:22 | Trabzonspor 2-1 Sivasspor | MS | 16 Şubat

Hamsiler bu maçı kazanır. Kalan 12 maçta(şikecilerle olan maçı saymıyorum, o maçı kaybetmemiz için bütün şartlar oluştu. Rencide edici bir mağlubiyet almayalım yeter.) 1 mağlubiyet 1 beraberlik kredimiz var bence. Yalnız mağlubiyetimiz hamsilere karşı olmamalı.

Bana güven,Ts alsın.Ts 3-4 hafta daha böyle giderse Fb'yi atarız Ts ile kafa kafaya kalırız.Ts puan kaybeder daha son düzlükte falan
Ts ile hic yarismadik reaksiyonlarini bilemiyorum. Bir sey diyemeyecegim o yuzden ama bizim fikstur de sakat bizden fazla uzaklasmasalar iyi olur bence.

Ts eksik maçını alsa bize 5 fark yapıyor, kadıköyde yenilirsek etti 8 fbyi dışarı atıyorsun da biz çok mu dahil oluyoruz fark 8 olunca

Bizim Ts ile içerde maçımız var,yenersek ikili averajı alıyoruz.Fb ikili averajı da verdi ve Ts'yi yenip farkı eritebileceği şekilde tehdit edebileceği bir maçı da kalmadı onlarla.Çok farklı 2 hadise.Kısa vadede Fb tehdidinden kurtulmak daha cazip geliyor bana,siz farklı düşünüyorsunuz anlıyorum da

Çok güzel maç, bol kırmızılı, gollü beraberlik güzel olur.

Bizim Ts ile içerde maçımız var,yenersek ikili averajı alıyoruz.Fb ikili averajı da verdi ve Ts'yi yenip farkı eritebileceği şekilde tehdit edebileceği bir maçı da kalmadı onlarla.Çok farklı 2 hadise.Kısa vadede Fb tehdidinden kurtulmak daha cazip geliyor bana,siz farklı düşünüyorsunuz anlıyorum da

Zivas önde olsa fark 9 olsa da önemli değil de ts yine az çok tehlikeli arkalarında güzel destek var ikili averajı almak için puan farkını eritmen gerekiyor barem 70 üstüne çıkarsa bizim işimiz zorlaşır 70 i geçme ihtimali olan tek takımda ts.

Zivas önde olsa fark 9 olsa da önemli değil de ts yine az çok tehlikeli arkalarında güzel destek var ikili averajı almak için puan farkını eritmen gerekiyor barem 70 üstüne çıkarsa bizim işimiz zorlaşır 70 i geçme ihtimali olan tek takımda ts.

Beni hiç korkutmuyorlar şu an,son 5-6 haftaya girildiğinde fark 8-9 olursa anca öyle bir şeyler yapabilirler gibi geliyor.Şu an yarın yenersek 4 puan fark yapacağımız Fb çok daha korkutucu geliyor gözüme Ts'ye nazaran.Fb'den kurtulursak işimiz çok kolaylaşacak bence.Üstteki herkesle maçımız var çünkü.Yendikçe fark daha da eriyecek.

Beni hiç korkutmuyorlar şu an,son 5-6 haftaya girildiğinde fark 8-9 olursa anca öyle bir şeyler yapabilirler gibi geliyor.Şu an yarın yenersek 4 puan fark yapacağımız Fb çok daha korkutucu geliyor gözüme Ts'ye nazaran.Fb'den kurtulursak işimiz çok kolaylaşacak bence.Üstteki herkesle maçımız var çünkü.Yendikçe fark daha da eriyecek.

Fb'yi devre dışı bırakmak istiyorsan haftaya yeniceksin

Bu doğru. Fener macinda izlediğim Trabzon'u bizim iceride parcalamamiz lazim. Adamlarda topu geri kazanma diye bir olay yok. Fener her aldigi ile pozisyona girdi.

damat sivası çıtır çıtır yedirir

kafaya koymuş bu sene

Geri
Üst Alt