Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.774
- 21.813
- 2.783
Bakiyorum da 5-6 hafta once ts sampiyon olsun diyenlerin simdi mabadindan alev cikiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu trabzonun şampiyonluğu hepsinden iğrenç olur aman diyeyimGram desteklemek gelmiyor Beşiktaşı. Bilmiyorum içimden gelmiyor. Son ana kadar götürsünler istiyorum trabzonun.
Kiralık zaten bonservisi 10 dan başlar en azsorloth'u mutlaka ayartmaliyiz. Abdurraham daha once Burak'i getirmisti. Sorloth niye olmasin>
Fb eğer bu sene şampiyon olamasazsa batar....Bejeke kazansin.
Skor : 2-1
Kiralık zaten bonservisi 10 dan başlar en az
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abi yeni avatarın hayırlı olsunBugün bir arkadaşın maça gittiğini yaptığı paylaşımdan gördüm, aradım tabi takılma amaçlı adamın aynen dediği şu, inşallah yeniliriz trabzon olamazsa Galatsaray şampiyon olur Galatasaray'ın şampiyon olmasını istemiyorum dedi, olm dedim o zaman ne demeye maça gittin mal mısın, daha önceden planlandığı için iptal edemedim dedi.
Şaka maka Galatasaraylı olmayanların tek dileği Galatasaray'ın şampiyon olmaması, kendilerinden falan geçmişler yeter ki biz olmayalım![]()
Fenerle bjk olmasinda hiç önemli değil. Trabzon olur basak olur Sivas olur hatta alanya bile olur. Ben bu iki takımın kazanmasini istemiyorum isteyemiyorum daha doğrusu.bu trabzonun şampiyonluğu hepsinden iğrenç olur aman diyeyim