Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.774
- 21.813
- 2.783
SallamaSivas lider.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SallamaSivas lider.
Yalnız yarın kaybedersek Ts'nin mağlubiyeti hiç de iyi olmaz.Bizimkilerde hırs yapsın hırs yapacak yerleri mi tutmuyor.d
Averajla biz oluyormuşuz valla güzelSallama
Yalnız yarın kaybedersek Ts'nin mağlubiyeti hiç de iyi olmaz.
izleyici oldukları içinBizim taraftar neden bjk taraftari kadar ugultu olusturamiyor? Adamlarin maca etkisi bir hayli fazla
Cunku bizde yaristayiz o yüzden seviniyoruzTsnin yenilmesine sevinenleri çözemiyorum neye seviniyorlar. Fb veya bjk şampiyon olsun diye seviniyorsanız haklısınız
Biz zaten yarışın içindeyiz. Hatta direkt "yarış" biziz zaten.Yooo biz de yarış içinde oluruz bu sayede.
Tsnin yenilmesine sevinenleri çözemiyorum neye seviniyorlar. Fb veya bjk şampiyon olsun diye seviniyorsanız haklısınız
reis biraz stresli gibisin manita mevzuları falan mı?Aynen ama karius basgani unutmamak lazim her an iki gol yiyebilir
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
tirabzon olacagana bjk olmasini isterimTsnin yenilmesine sevinenleri çözemiyorum neye seviniyorlar. Fb veya bjk şampiyon olsun diye seviniyorsanız haklısınız