SL 19/20 H:23 | Beşiktaş 2-2 Trabzonspor | MS | 22 Şubat

Hamsispor'un götu cok kalkti yanliz.

Arena'da 2sinide tecavuz edecegimiz icin berabere bitsin bu mac.

Ts kazanır biz kaybedersek sivas alanya başak ts bjk maçlarımız var. Yani hakaten mucize lazım. Tabi sonrasında puan kaybedecekler ama bizim hiç kredimiz kalmıyor. Bu 2 gün hakaten ligin kaderini belirleyecek. En iyi senaryo tabiki kazanmış olmamız ama 2 maçta berabere biterse hem tinerciler hem fner havlu atıyor ersunda kovulur ts ile içerde oynayacağımız için kendi göbeğimizi kendimiz keseriz.

Trabzon berabere kalır
Biz yeneriz

Malatya maçlarınıda kazandılar farzedelim fark

Trabzon 48
Biz 45

Sonra bunları tt arenada yeneriz şaak oldu mu puan farkı 0
En iyi senaryo budur

İnşallah ts oyuncularının 2-3 kırmızı kart gördüğü ve bjknin kazandığı maç olur.ts nin havaya girmemesi lazım yoksa lig sonuna kadar bizi kovalarlar

Gönlüm Trabzon diyor, mantığım Beşiktaş. Mantıken Beşiktaş'ın yenmesi bizim işimize gelecek ama gönlüm ruhum Trabzon diyor.

Kargalar umarım 1 mallık yapmaz.Bunların direk yenmesi lazım hamsileri.Şikecilerle berabere kalırsak haftanın karlı takımı olabiliriz yine.

Trabzonspor 2-0 öne geçip 2-1 yenecek gibi hissediyorum ama BJK nin yenmesi lazım orası ayrı.

Yap şovunu Kral.

Berabere biter diyorum sonra Karıyus'un ay saçım bozulmuş mu? hali aklıma geliyor 4 tane filan atarlar diyorum, tuhaf 1 maç olabilir.​

Beraberlik bekliyorum

sent via GSC

Bir yanim da Trabzon alsin ve yarin puan kaybi luksumuz kalmasin,eşek gibi kazanmak zorunda kalalim diyor. 2.5 sezonda puan kaybi luksumuz olan her mac macta puan kaybetti takim.

Geri
Üst Alt