SL 19/20 H:23 | Beşiktaş 2-2 Trabzonspor | MS | 22 Şubat

Trabzon Besiktas'i deplasmanda en son 2012 de yenmis.

2015 de de yenilmis Besiktas ama o sezon stadlari olmadigi icin lanet olasi Olimpiyat Stadyumunda oynuyorlardi o yüzden bunu saymiyorum.

Berabere bitmesini istiyorum ama nedense Besiktas yenecek gibi bir his var.

Karius mallık yapmazsa maç Bjk'de

Besiktas kazanirsa fener sampiyon olur. Ahanda buraya yazdim. Fenerin bizden sonra fiksturu yayla gibi. Trabzon kazanirsa goturur bu isi

Besiktas kazanirsa fener sampiyon olur. Ahanda buraya yazdim. Fenerin bizden sonra fiksturu yayla gibi. Trabzon kazanirsa goturur bu isi
Yayla gibi fiksturu gecen hafta gorduk :asd: bikmadiniz demi 'kolay mac' demekden? malatyasporda 'kolay macdi' parmagimda tirnak kalmadi 90 dkda

Fenerin kadrosunda dar alanda iş yapan adam yok.O yuzden kolay maçların alayında zorlanıyorlar ve zorlanacaklar.

Neresi kolay bu maçların fb için Anadolu maçları daha zor zaten ve küme düşmeme için uğraşan takım maçları her maç zor geçer.

Dar alan becerisi olan adamları yok.Buyuk maçlarda iyi sonuçlar alıyorlar ama diğer maçlarda yoklar piyasada.

yahu adamlar 5 puan önümüzdeyken korkudan o kaybetmesin bu kaybetmesin diyordunuz. adamların 4 puan önüne geçtik, kendimiz için öndekilerin kaybetmesi lazım ama hala korkudan 2 maç arkamızdaki takımı düşünüyorsunuz.

Bu sene kelle koltukta fener düz ovaya çıktı mi ite kaka da olsa götürür.
Fener almasın istiyorsan en az 2 puanlık darbe vurman lazım

Ankaragücü maci bize gösterdi ki Fener'in hic bir maci kolay degil.

Kagit üzerinde rakipler kolay gözükebilir ama ligin ikinci yarisinda düsme potasinda ve yakininda olan takimlar son bir can havliyle oynayacaklar bunu da unutmayin.

Geri
Üst Alt