SL 19/20 H:23 | Beşiktaş 2-2 Trabzonspor | MS | 22 Şubat

Kimse trabzona şans vermediğine göre lider basıp geçecek gibi duruyor..

Beraberlik iyi olur bence. Yarın kaybedersek sadece 1 puan aramız açılır Trabzon'la. Berabere kalırsak diferans değişmez. Kazanırsak zaten ballı kaymak olur. Bjk'nin de havaya girmemesi şart. Sergen'le iç sahada ilk puan kaybını almalılar.

Hadi BJK. Şu maçı al da bu sene bir işe yara.

Bu maçı BJK alırsa Kadıköy'de olası bir mağlubiyet bizi tamamen yarışın dışına itmez. Bu maçı BJK alırsa ve Kadıköy'de kazanırsak yüzde 90 şampiyon oluruz.

Bjk havaya girse ne olur ya önce Alanya dep sonra bizle deple oynayacaklar yensinler Trabzon için 1 puan iyi olur

Berabere bitsin. Yada trabzon yensin. Bjk out, şikeciler strese girer, yarın şikecilere beraberlikte yetmez.

Beraberlik iyi olur bence. Yarın kaybedersek sadece 1 puan aramız açılır Trabzon'la. Berabere kalırsak diferans değişmez. Kazanırsak zaten ballı kaymak olur. Bjk'nin de havaya girmemesi şart. Sergen'le iç sahada ilk puan kaybını almalılar.
Bjk havaya girse ne olacak 6 puan altımızda adamlar+Arenaya gelicekler

Bugün bir arkadaşın maça gittiğini yaptığı paylaşımdan gördüm, aradım tabi takılma amaçlı adamın aynen dediği şu, inşallah yeniliriz trabzon olamazsa Galatsaray şampiyon olur Galatasaray'ın şampiyon olmasını istemiyorum dedi, olm dedim o zaman ne demeye maça gittin mal mısın, daha önceden planlandığı için iptal edemedim dedi.

Şaka maka Galatasaraylı olmayanların tek dileği Galatasaray'ın şampiyon olmaması, kendilerinden falan geçmişler yeter ki biz olmayalım :asd:

Geri
Üst Alt