SL 19/20 H:23 | Beşiktaş 2-2 Trabzonspor | MS | 22 Şubat

Ulan Cimşir golün gelecegi belli,devre arasında taktik yerine Temel fıkrasımı anlattın takıma??

uğraşma bizimle g.oğlanı ts
uğraşma bizimle g.oğlanı ts
burası bjk alayına gider
bu hayat deidğin elbet birgün biter
azrailin çarşı g.oğlanı ts

Sergen muthis bir hoca. Su 10 dakikalık futbolu 3 senedir oynamadık.

Sergenin tabiki katkısı tartışılmaz.Ama Şuda gerçek bizde dahil diğer üç takımın kadrolarında çok fark olduğunu düşünmüyorum.Biri çok net öne çıkmıyor.trabzon oyun olarak biraz daha iyi olabilir.Ama kadrosunu falan çok abartıyorlar.bjkninde tam tersi kötü diyerek çok abartılıyor.Hatta sakatlıkları göz önüne alırsak bizim şimdiki kadro çok net hepsinin gerisinde.

İşte bu yüzden şu rezalet ligde gümbür gümbür gidecek bir kadro kurma fırsatımız varken başımızdaki adamların çık ciddi suçları var.

Daha kolay olmak varken niye rakipler havaya girsin kafanız mı güzel abi neye inanmıyorum neyden korkuyorum ne kafası yaşıyosun

Beşiktaş havaya girse ne olur asıl sen neyin kafasını yaşıyorsun? Beşiktaş burada yense yarın biz berabere bile kalsak puan farkı 7 oluyor Yeni Malatya maçını kazandıkları taktirde. Üstüne Sivas, Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarını atlatmış oluyorlar. Biraz mantıklı düşünmeli bütün taraftarlar. Alttaki rakipleri değil üstteki rakipleri düşünmeliyiz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yalniz besiktasta da bir bok yok trabzon su an sunepe futbolu oynuyor ceza sahasinda top onlerine dusuyor izliyorlar sadece.
şu baskıyı trabzon degil biz yesek 2 tane kendi kalemize 2 tane de normal yerdik. başka maçı izlerken böyle diyoruz da biz de çıkıp 2 pas yapamıyoruz derbilerde

TS'nin kaybetmesi iyi olmadı en azından berabere kalmalılardı. Çünkü baya zorlu fikstürleri var ayrıca fb ile oynayacakları 2 kupa maçı da var. Bjk tekrar yarışın içinde oldu. Korktuğumdan değil ama TS'nin yenilmesiyle Fb gibi takımlar da bir an yarışın içinde olacak. Sadece TS ile baş başa kalsaydık onları alt ederdik bir şekilde. Şimdi 2-3 farklı takım daha çıktı işin içine. TS'nin yenilmesinin tek avantajı yenilmezlik serilerinin bitmesi olacak. Umarım yarın yenilmeyiz. Beraberliğe bile fitim.

Geri
Üst Alt