Berkant Gökce
Parçalı Üye
- 28 Aralık 2015
- 3.191
- 2.074
- 813
Sergen Thunder Bolt u aldi islak çimde iyi koşar..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben maçı izlemiyorum da konuyu cem konak kendisiyle yaptğı hoş sohbetin finalini kavgayla bitirebilecek mi diye takip ediyorum esasen.
Valla her sene geri düşüyoruz evet son üç senedir böyle ondan önceki şampiyonluğumuzda da Hamza hoca zamanındahe yaw he her sene şampiyon oluyoz
her sene 10 puan geri düşüyoz![]()
Manyaklik seviyen karsisinda buyuk bir saskinlik yasiyorum
Siz kardeşsiniz çünkü benimle probleminiz olmadı ortak bir paydanız var demek kiAramiz iyi su aralar reisle. Daha once anlasamadigimiz konular olmustu ama su an iyiyiz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben fener sampiyon olur demiyorum ki ustad.Fener şampiyonluk olur diyenlerle iddiaya girdim ben gel senle de girelim sen bağzzıları gibi korkup kaçmazsın. Var mısın iddiaya?

Yav gel girelim işteBen fener sampiyon olur demiyorum ki ustad.
Bir daha genç dimağlar, gençler bilmez, 90lar sonrası ergen, ben bildim vs dersen seni ihraç edicem. Sürekli senin hakkında şikayet almaktan bıktım. Hodri meydan.Hayı Galatasarayız diye oluyor ama her sene tekerrür eden bir şeyi unutan genç dimağlar unuturken ben diyorum her sene 8-10 puan filan gerideyken memo![]()