6-7 olmalıydı bu maç yazıklar olsun.:D onyekuru tarihe geçecektin hıyar herif :D

Hepinize helal-Belhanda hariç. Deniz -iyiki yaptı ama- o malligi yapmayip Belhanda onu o şekilde ittikten sonra dursaydi çok zor durumlarda kalabilirdik. Deniz'in de kırmızı görmesi mükemmel oldu.

Onyekuru'nun ne kadar önemli olduğu Babel gibi bir tankın ne kadar rezil bir transfer olduğu ortaya çıktı.

Maç öncesinde defansın arkasına atacağımız toplar ile Onyekuru'ya çok pozisyon yaratabiliriz demiştim, aynen oldu.

Maalesef bizim kadroyu görünce tek cekincemin Kruse'yi ceza yayı önünde boş bırakmamız olduğunu belirtmiştim ve bomboş asist yaptı. Ancak ileriki dakikalarda aynı hataya düşmedik. Bu pozitifti.

Ne mutlu bize ki, maçı döndürdük. Ikinci yarı FT Belhanda'yı cikartmaliydi, çok geç kaldı ama şans bu kez bizim yanimizdaydi.

Maça yaklaşırken çok rahattım. Belhanda'yı görünce kırmızı yiyecek diye korktum, hoca sarıdan sonra cikartmayarak bizi strese soktu. Çok yanlış karardı ama cezasız kaldı. Keşke Emre 45'de ya da en geç 55'de girseydi ama sonuçta galip geldik...

Bu şampiyonluk yolunda çok iyi oldu.

Kadromuz rakiplerin önünde. Sağlam adımlarla şampiyonluğa yürüyoruz.

Tekrar ediyorum bu galibiyeti çok gol kacirmasina rağmen oncelikle Onyekuru getirdi. Kendisine çok teşekkür ederim.

Geri
Üst Alt