Çok eğlenceli ya
20200223_232548.webp

Yalniz Fbin orta sahasi gerçekten bok gibiydi. Biz Leminasiz daha zayiftik ama bunlar gerçekten kötüydü. Tolgayla Ozanla bi halt yapamadilar.

Önde niye Zajc oynatmiyorlar adam o da tuhaf.

Yess ulan yessss yessss yessss.

Hak ettiklerini buldular sonunda.
Çirkeflik yapa yapa alışmışlar.

Çok çok iyi oldu bu onlara...

Lay laayyy laayyyyyy laayyyyy...

Kitlediler mi kufurden en cok ceza alan uyeyimdir ben bu tarihi seyi kacirdim ya

penalti yaptiran jailson ve hasan ali disinda defansta ve orta sahada kim varsa fenerde sari kart görmüs. herifler bizi durduramadi.
o saraçiyi ayağından tutup kaldıran herifin atılması gerekmiyor muydu üstat
serdar desen 2 maçtır oyundan atılmıyor

Çok gördüm
80li yıllarda FB stadında FBYİ hanimimiz eylemiş idik. Resmen icguveysi gibiydik
90dan sonra ibre tersine dondu
Ama kacari yok 2020yle beraber iç guveysi yuvaya donuyor

ub.mesaji
OLAAAY
İÇGÜVEYSİ YUVAYA TEKRAR GİRİŞ YAPTIII

Onyekuru'nun kacirdigi 4-5 pozisyon disinda daha Ömer'in isabetsiz asirtma girisimi ve Falcao'nun bitiremedigi pozisyon var. Sonuna kadar hak ettigimiz bir mac. Fener'in penalti haric bir Ekici duran topu, bir de Isla'nin kafa vurusu var. 90 dakikada 2 kez gelebildiler.

Usanmadan bu gece bu konunun her sayfasini butun zevkle okuyacagim.. Sabah erkenden iş te vardi halbuki Bu ne mutluluk :)

Fenerbahçe çok kötü oynadı yalnız. Adamların tek atağı yok. Topu şişirip durdular. Hiç de pozisyona giremediler. Maçtan önce tırsmıştım önde fizik olarak üstün gelirler diye. Pas oyununu kıramayıp maçın büyük bölümünde kendi sahasında kaldılar. Ezici oyundu.

Geri
Üst Alt