- 20 Haziran 2011
- 60.767
- 69.016
- 4.758
Ahımız var ahımız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulan bu herifler bunu görüp takımın yarısına ceza vermesinler
@Keramettin TANRIVERDİ @Serkan G. Veren @Sarper Yıldırım @Uğur İz @Uğur Bulut @Erman Türker @Tahir Mahir Koç @Mehmet Arslaner @Alper Altun @Kadir Ari @Ünsal Vardar @Kubat Tokmakçı @Berkan Yavuz @Taner Dr @Ahmed Arif Kesen @Hidayet Sarıdağ @Ozan Puki @Ahmet Özgün Güven @Umut Gül @Alper Yılmazlar @Melih Sönmez @Emrah Yıldırım @Osman SEDEN @Sergen Zeren @Can Karabacak @Oğuzhan Ölmez @Berkay Saraçoğlu @Hakan Duz @Melih Peker @Onur Bakır @Sıddık Gulbagci @Can BÜYÜK @Demir P. Baş @Rahmi Y. Aslan @Vasfi Vural @Murat Saylak @Murat Kara @Furkan Korkmaz @Aslan Karadağ @Musap Aydinli @Arif Ulu @Sertan Nalbant @Yunus Can @Musap Aydinli

Maçı full veren bir yer var mı?
Evet Google Drive:
@Hidayet Sarıdağ![]()
23.02.2020-fenerbahce--galatasaray-derbisi.mp4
drive.google.com
@Can Karabacak
Mega sonra gelecek, şimdi işim varda
Öyle böyle diyoruz da bu sezonda şampiyon olursak eğer(inşallah) üst üste 3 şampiyonluk görmüş ender 10 numaralarımızdan olarak tarihe geçecek.Ben hala şu pozisyonda kaldım yav. Önün bomboş top sürebilirsin, yanında Falcao var pas verebilirsin ya da hayvan gibi kaleye vurabilirsin. Bizim bedevi ne yaptı? Kaleci çalıştırır gibi şut çekti. Dün iyi oynadı denen maçta bile herif bomboş kaleye atamadı üstüne kırmızı gördü. İyi hali buysa.
Ekli dosyayı görüntüle 72709
onyekuru macin basinda kacirdigi pozisyonda feghouliyi görse muhtemelen yazardi kendisiBen hala şu pozisyonda kaldım yav. Önün bomboş top sürebilirsin, yanında Falcao var pas verebilirsin ya da hayvan gibi kaleye vurabilirsin. Bizim bedevi ne yaptı? Kaleci çalıştırır gibi şut çekti. Dün iyi oynadı denen maçta bile herif bomboş kaleye atamadı üstüne kırmızı gördü. İyi hali buysa.
gerçekten halen bu pozisyonda mı kaldın yavvv ben onyekurunun kaçırdıgı 42 pozisyondan hangisine kalacagımı bile bilmiyorum!Ben hala şu pozisyonda kaldım yav. Önün bomboş top sürebilirsin, yanında Falcao var pas verebilirsin ya da hayvan gibi kaleye vurabilirsin. Bizim bedevi ne yaptı? Kaleci çalıştırır gibi şut çekti. Dün iyi oynadı denen maçta bile herif bomboş kaleye atamadı üstüne kırmızı gördü. İyi hali buysa.
Onyekuru'nun pozisyonlarıyla Belhanda'nınki bir mi? Onyekuru birçok pozisyonu kendisi yarattı, net pozisyonlar değildi. Fişi çeken golü de attı zaten. Belhanda şu pozisyonda yapacağı en kötü hamleyi yaptı. Vuracaksın da adam gibi vur. Yok illa kahraman olacam derdinde o.gerçekten halen bu pozisyonda mı kaldın yavvv ben onyekurunun kaçırdıgı 42 pozisyondan hangisine kalacagımı bile bilmiyorum!
kendi yaratıyorsa istediği gibi kaçırabilir yani pozisyonu? neyi kendi yarattı ayrıca belhandanın pasıyla soldan içe girdi zınk diye auta attı topu maçın hemen başında en net pozisyon oyduOnyekuru'nun pozisyonlarıyla Belhanda'nınki bir mi? Onyekuru birçok pozisyonu kendisi yarattı, net pozisyonlar değildi. Fişi çeken golü de attı zaten. Belhanda şu pozisyonda yapacağı en kötü hamleyi yaptı. Vuracaksın da adam gibi vur. Yok illa kahraman olacam derdinde o.
Hayır onu demek istemiyorum. Şimdi Onyekuru'nun pozisyonları boş kaleye atmaktan daha zorkendi yaratıyorsa istediği gibi kaçırabilir yani pozisyonu? neyi kendi yarattı ayrıca belhandanın pasıyla soldan içe girdi zınk diye auta attı topu maçın hemen başında en net pozisyon oydu
ücretsiz indirmesi 5-6 saat sürdü ama değdi açtım görüntü cam gibi eline koluna sağlık .Tam 4,5 gb arşivci arkadaşlarım için, 1 like'ı çok görmeyelim
Uploadfiles.io - Upload files, for free, securely, anonymously, without limits
Upload files, for free, securely, anonymously, without limits. @UploadFilesFreeuploadfiles.io
fikir desteği sunan