ERyj6rGX0AAyJZe

Screenshot_20200227-160245_Chrome.jpg

Sicili bozuk dedigi FT hocam yuzunden tribunden asagi atlayarak dunyaya rezil oldu, digeri de geldi geleli fenerbahce pes etmez digerleri siralamayi belirlesin fenerbahce en buyuk sivil toplum orgutu falan filan diyen adam ise tribune yollandi, gunler gectikten sonra motivasyon yemeginde bir araya gelmisler, baya motive olmus gibi gozukuyorlar :d

moral yemegine bak

ERyjZz0W4AYn8DS
bu kişilerin olduğu mekana beni de bu yemeğe çağırsan benim de moralim bozulur ne yiyeceğim ?
tereyağında pişirilmiş bonfile yok , havuç kesim dondurmalı tatlı yok , fındık lahmacun yok , hafif sarmısaklı soğuk cacık yok , bir baş kuru soğan yok , yok oğlu yok :)
böyle yemek mi olur ?

ERyj6rGX0AAyJZe

Ekli dosyayı görüntüle 73113

Sicili bozuk dedigi FT hocam yuzunden tribunden asagi atlayarak dunyaya rezil oldu, digeri de geldi geleli fenerbahce pes etmez digerleri siralamayi belirlesin fenerbahce en buyuk sivil toplum orgutu falan filan diyen adam ise tribune yollandi, gunler gectikten sonra motivasyon yemeginde bir araya gelmisler, baya motive olmus gibi gozukuyorlar :d

Emre futbolculuk hayatım bitmeden yine Galatasaray şampiyonluğu göreceğim modunda.

Yalı cocugu bu karı sevdalisini neden hala sepetlemedi acaba taraftar zaten istemiyor

1 maç neyin nesi, hocamıza saldıran Denize özellikle... Ozan’ın cezası nerede? TFF temsilcisine vurup maç sonu tehditkar açıklamalar? Ali Koça birşey yokmu? Basın toplantısı cümbüşünü unutmadık..

Direkt kırmızı karta 1 maç vermiş şerefsizler
Azan abazasina ise hiç ceza yok

ERyj6rGX0AAyJZe

Ekli dosyayı görüntüle 73113

Bu PFDK tam fener köpeği, ulan şu cezalar bize en az 3 misli yazilirdi, ödül vermişler neredeyse sicili kanı bozuklar..

Ulan ödül diye yemeğe götürmüşler ben olsam analarından emdiklerini burnundan getirirdim. Hem 3 ye hem bozulsun, hem de yemek.

Evet beyler
Sarhosluk gectiyse artik esas hedefimize odaklanalim
Genclerbirligini yenemezsek hicbir kiymeti yok gozumde
Ayrica bu macta bizi bicmeye calisabilirler
Trabzon’la organik bagi olan hakem vermisler maca

Geri
Üst Alt