Amcam keyfin nasi ?
a13.JPG

Yenilmekten korkmasın takım, Yeneriz bunları.
Yalnız Hoca korkuyor yenilmekten karşı taraftada durum pek farklı değil ödleri kopuyor mağlup olurlar diye.
Kavgasız gürültüsüz yavan hakeme çok iş düşmeyecek seyir zevki yerlerde sonucu 0 bir derbi izleriz bence.

Şu tribün baskısını kafada kıramıyor bizim oyuncular.

Derbilerin kuralı şudur; ilk 10 dakika taraftarla baskı yersin o anlarda fenerli oyuncular yorulana kadar gol yemeyeceksin. Sonra sahada futbolun ile hüküm kurarak hem fenerli topçuları hem tribünün agresifliğini alacaksın. Tribün gazı almak çok önemli, 2011'de 2-2 olan maçın ikinci yarısında ki gibi oynarsan biz ordan 3 puan alırız.

O saha içi üstünlüğü alamıyoruz sorun burda. Psikolojik olarak tribünleri yıkamıyoruz, bunun içinde iyi futbol lazım.

İlk düdük, rakip baskılı mı başladı, ilk kaptığın topta hemen 2-3 pasta çok hızlı çıkacaksın
Bunu ikinci kez yap, rakip basmakta tereddüt etmeye başlayacaktır
Etmezse zaten bileti keseceksin
Anahtar bence hızlı oyunda
İlk dakikalarda set oyunuyla falan uğraşmayacaksın

Haa tribün baskısı mı, bırak kudursunlar
Sen yeter ki doğru oyna

Yemin ediyorum sıfır heyecan var bende. Konuya bile girmek istemiyorum. Hatta maç saatine kadar konuyu görmek bile istemiyorum. Malatya maçında oynanan futbol, Lemina'nın oynamaması, adam gibi stoperimizin olmaması, forvetlerimizin sakatlıkları, 20 yıldır kazanamayışımız, Koç'un hakemler üzerinden ağlaması derken cidden hiçbir ümidim yok. Şu hafta hızlıca bir geçsin de diğer maçlara odaklanalım.

Ben kadiköy galibiyeti götmedim ne zaman görecem bilmiyorum
Benim icin
11/12 de Baros ile tükenmisti
11/12 ile Sampiyonluk ile umursamaz hale gelinmisti.
17/18 umutlanip
18/19 Hakem faciasindan sonra sonsuza dek rafa kaldirilmisti. Fb anca avrupadan kupa veya sampiyonluk anlamda gecerse bizi Tff o imkani verir bize ( yani hicbir zaman) yoksa habire Hakemler dograr bizi orada

Küfürün mübah olduğu, feneve koymanın farz olduğu malum hafta. Bu sefer çok değişik geliyoruz. F. A. A !

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt