Herif ısrarla jailsonu stoper oynatıyor bakalım biz bu rezil savunmaya sut cekebilecekmiyiz

ERTzQMDXUAIruVv

Turkiye senin icin hazir degil kral...

hak oynarsa bizim isimizi yarar gibime geliyor. sonucta herif hazir degil daha bi kac haftasi var dedi ersun en son. hazir olmayan adami oynatmak gibi bir aptallik ederse guzel olur.

Kacirdiginiz nokta şu: sikecilerin başka takımlarla olan maçına performansina bakıp bizim maça yorum kiyaslama yapıyorsunuz.
Oysa bunlar bize karşı adeta ölüm maçına çıkıyor en rezil herifleri bile yıldız gibi görev yapıyor.
Hele bu hafta çok ekstra oyun oyanayacaklardir
Ne zamanki biz de onlara karşı hırsla coşkuyla basıp oynarsak yeneriz.

Misal : aykutlu dönem , aragonesli dönem, pereirali dönem..
Misal: guiza, maldonado, selçuk şahin ...

Peki eşşek bile bunun farkında olduğu halde niye yapmıyorlar bizimkiler? Niye onlar motive olup biz laylaylom yapıyoruz?
Iste benim anlamadığım nokta da bu.
Hiçbir teknik adam ve yonetim bunu yapamadı.

Bu defansa Onyekuru oynamalı arkadaş Ömer ya orta saha yada kulübe.

Kesin :

Isla - Serdar - Jailson - Hasan

Jailson herzaman hatta yapabilir veya yavas kalabilir.
Defans bilgisi sifir.

Hasan 8 Haftadir oynamiyo, Form tutmayabilir, adepte Problem gibi misal.

Hayirlisi. 0

İdeal kadrolarda Ömer Feghouli ve Adem yaziyor. İnşallah doğru degildir. Biz oyunu yüksek ihtimal bekleyerek oynayacağız. Bu adamlar boş sahada bile rakip kaleye gidemez.

Beinconnect 79 TL aylık. Direkt kutudan izlemek için alırsak da sadece derbi 90 liraymış aboooo. Beinconnect iyi midir ki arada kaldım. Arkadaşlarla toplanacağız dondu takıldı olmasın.
Yok pek takilmiyor bazen bende disardayken restoran veya ,otel odamda hdmi ile tv ye bağlıyorum,yalnız iki.dk.geriden geliyor dışarıdan gelecek seslere ve tv deki spor prglarina onlem almalısınız,tabi bir de forumdaki gool postlarina

Kesin :

Isla - Serdar - Jailson - Hasan

Jailson herzaman hatta yapabilir veya yavas kalabilir.
Defans bilgisi sifir.

Hasan 8 Haftadir oynamiyo, Form tutmayabilir, adepte Problem gibi misal.

Hayirlisi. 0
Jailson ön liberoda, Falette stoperde oynayacakmış öyle diyorlar. Umarım doğru değildir. Jailson'un stoperde oynaması için bizim için avantaj olur fener son 3 haftadır kazanamıyorsa onun defanstaki hatalarından kazanamıyor.

Büyük ihtimalle orta sahayı kalabalık tutacaklar. Bizim Lemina'nın yokluğu işte bu yüzden daha sıkıntılı hale geldi. Orta sahayı kalabalık tutarlarsa hem kalemizde çok pozisyon görürüz hem de pozisyona giremeyiz. Bizim de buna önlem olarak orta sahada 4 veya 5 kişiyle çıkmamız lazım. Ben Ahmet ve Marcao'nun stoper tandeminde, Donk'un da Lemina'nın yerinde ön libero oynamasını istiyorum. Veya üçlü defansla çıkmamız lazım Ahmet - Donk - Marcao şeklinde.

Bize 1 puan yetecek, onlara 1 puan yetmeyecektir eğer şampiyon olmak istiyorlarsa. Beraberliğe oynamak lazım.

azize bak avrupada gsye basarılar diliyorum dıyıp onların avrupadakı basarılarını gececeğiz vs diyor.
gerçekten bu kafada olsaydı onlarda bizde olumlu anlamda çok farklı durumda olurduk bugün. türk futboluna nefreti en iyi kendisi ekti

Geri
Üst Alt