Sümer Muhsin
Parçalı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 3.073
- 3.267
- 1.148
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İftira atma gıcık filan almıyorum öyle kategorik bir hoşnutsuzluğum da yok
Bir de 94 sonrası doğanlar ipnedir minvalinde de bir postu vardı aynı mevzu esnasında.Kolejlere gidiyorsunuz, askerden kaçıyorsunuz, sitelerde güven içinde büyüyorsunuz, karşıt görüşteki insanlarla, farklı ırk-mezhep-din-dünya görüşü sahibi insanlarla muhatap olmuyorsunuz, solcu solcuyla, islamcı islamcıyla, komünist komünistle, liboş liboşla, ülkücü ülkücüyle muhatap oluyor...Eskiden memleket böyle değildi...Şu an tam bir şizofrenik ortam var onun için yaş geçerli bir turnusol...1990'larda doğanlar tam insani vasıflara maalesef sahip değiller hep ergen kaldılar...Bu ölene kadar değişmeyecek...
Ekli dosyayı görüntüle 72260
Orta sahada Belhanda'nin oynamasina ne diyorsun?Bir de 94 sonrası doğanlar ipnedir minvalinde de bir postu vardı aynı mevzu esnasında.
Kaç cm ?Kolejlere gidiyorsunuz, askerden kaçıyorsunuz, sitelerde güven içinde büyüyorsunuz, karşıt görüşteki insanlarla, farklı ırk-mezhep-din-dünya görüşü sahibi insanlarla muhatap olmuyorsunuz, solcu solcuyla, islamcı islamcıyla, komünist komünistle, liboş liboşla, ülkücü ülkücüyle muhatap oluyor...Eskiden memleket böyle değildi...Şu an tam bir şizofrenik ortam var onun için yaş geçerli bir turnusol...1990'larda doğanlar tam insani vasıflara maalesef sahip değiller hep ergen kaldılar...Bu ölene kadar değişmeyecek...

Evet tespit bunlar gıcık aldığım nefret ettiğim manasını nereden çıkardın bir de Mehmet nasıl buluyorsun eski postları ben bulamıyorum arama butonu da çalışmıyor???Kolejlere gidiyorsunuz, askerden kaçıyorsunuz, sitelerde güven içinde büyüyorsunuz, karşıt görüşteki insanlarla, farklı ırk-mezhep-din-dünya görüşü sahibi insanlarla muhatap olmuyorsunuz, solcu solcuyla, islamcı islamcıyla, komünist komünistle, liboş liboşla, ülkücü ülkücüyle muhatap oluyor...Eskiden memleket böyle değildi...Şu an tam bir şizofrenik ortam var onun için yaş geçerli bir turnusol...1990'larda doğanlar tam insani vasıflara maalesef sahip değiller hep ergen kaldılar...Bu ölene kadar değişmeyecek...
Bir de 94 sonrası doğanlar ipnedir minvalinde de bir postu vardı aynı mevzu esnasında.
@Serkan G. Veren @Erman Türker @Emrah Yıldırım @Keramettin TANRIVERDİ @Uğur İz @Uğur Bulut @Hidayet Sarıdağ @Vasfi Vural @Umut Gül @Demir P. Baş @Berkay Saraçoğlu @Berkan Yavuz @Ünsal Vardar @Hakan Duz @Ahmet Özgün Güven @Ahmed Arif Kesen @Ozan Puki @Murat Kara @Cüneyt Tarçın @Musap Aydinli @Mehmet Arslaner @Tahir Mahir Koç @sinan @Rahmi Y. Aslan
Orta sahada Belhanda'nin oynamasina ne diyorsun?
evet gıcık almıyorsunEvet tespit bunlar gıcık aldığım nefret ettiğim manasını nereden çıkardın bir de Mehmet nasıl buluyorsun eski postları ben bulamıyorum arama butonu da çalışmıyor???
:/Bir de 94 sonrası doğanlar ipnedir minvalinde de bir postu vardı aynı mevzu esnasında.
Estağfurullah nasıl arama yapıyorsun Mehmet? Ben kendi postlarımı bile bulamıyorum daevet gıcık almıyorsun
İnsanları doğum tarihine göre kategorize etmiyorsun
Kategorize ettiğin insanları hiç tanımamana rağmen içinde insani vasıfsızlığa varan çeşitli mesnetsiz ithamlarda bulunmuyorsun
Kibirli değilsin
Evet evet sen bir meleksin paşam
2 gün önce attığımda tam 35 yaşındaydın videoda bugün de amiral paşayı seviyon diye koydumYaşa hürmet olayını liseden sonra bıraktım, niye tam bir fikrim yok açıkçası üzerine de düşünmedim tabi burada yaşlıya hürmeti kastetmiyorum o ayrı bir şey. Bence yaş insana ekstra saygınlık getirmemeli, saygı insanın kazanması gereken bir şeydir bana göre her insan ölmezse zaten yaşlanacak yani bu biyolojik bir gerçeklik niye saygı katsın ki insana.
@Mehmet Eroğlu Olm sende Mehmetler birliği dedik, bizim mahallenin çocuğu dedik videolarda ekseriyetle yerin dibine sokuyorsun beni anlamadım ki .. Ya göbekli 60 yaşında dayı yapıyorsun, ya yancı yapıyorsun ya da sürekli olarak boş yapan akli dengesi yerinde olmayan biri yapıyorsun nereye varmaya çalışmaktasın.
bugünkünde ayrıca Erman abiye dikkat edelim 98 model corolla diyo pc den anlamam diyo oralarını seversin diye düşünmüştüm Çok beğendim zaten yav.. Sen biliyorsun zaten de yine de yazayım millet ciddi sanmasın, takılıyorum.2 gün önce attığımda tam 35 yaşındaydın videoda bugün de amiral paşayı seviyon diye koydumbugünkünde ayrıca Erman abiye dikkat edelim 98 model corolla diyo pc den anlamam diyo oralarını seversin diye düşünmüştüm
![]()
Çok beğendim zaten yav.. Sen biliyorsun zaten de yine de yazayım millet ciddi sanmasın, takılıyorum.![]()
Abi hikayeleri MK'ya göre seçiyor bence ondan oluyor oYaşa hürmet olayını liseden sonra bıraktım, niye tam bir fikrim yok açıkçası üzerine de düşünmedim tabi burada yaşlıya hürmeti kastetmiyorum o ayrı bir şey. Bence yaş insana ekstra saygınlık getirmemeli, saygı insanın kazanması gereken bir şeydir bana göre her insan ölmezse zaten yaşlanacak yani bu biyolojik bir gerçeklik niye saygı katsın ki insana.
@Mehmet Eroğlu Olm sende Mehmetler birliği dedik, bizim mahallenin çocuğu dedik videolarda ekseriyetle yerin dibine sokuyorsun beni anlamadım ki .. Ya göbekli 60 yaşında dayı yapıyorsun, ya yancı yapıyorsun ya da sürekli olarak boş yapan akli dengesi yerinde olmayan biri yapıyorsun nereye varmaya çalışmaktasın.