Tolga'yı ortaya alacağını sanmam ama bizim açımızdan çok iyi olur. Orta sahada bizimkilerle yarışabilirler top kaptırmada nötrlenir orası.

Sol kanada kimi koyacak bu durumda? Deniz-Ferdi? Dirar da olabilir.

Sag kanadi Isla - Dirar yapar orasi kesin bence. Normalde sol tarafa daha ofansif bir kanat koyar derdim de Ersun son haftalarda belli etti bayagi korkuyor bu mactan. O yüzden sol tarafi da H.Ali - Tolga yapip orayi da dengeleyip garantilemek ister.

Böylece merkez de Ozan - Jailson olur herhalde. Keske merkeze Tolga kazmasini alsa cok güzel olur.

kaç galibiyet gördün dayı 5 10 galibiyet vardır senin heybede
Çok gördüm
80li yıllarda FB stadında FBYİ hanimimiz eylemiş idik. Resmen icguveysi gibiydik
90dan sonra ibre tersine dondu
Ama kacari yok 2020yle beraber iç guveysi yuvaya donuyor

ub.mesaji

İşte bizim gibi eski toprakların hali bir başka, şimdi gençlere anlatmaya çalışıyoruz alt tarafı bir maç bu kadar telaş yapacak ne var diye ama çoğu anlamıyor.

Çok gördüm
80li yıllarda FB stadında FBYİ hanimimiz eylemiş idik. Resmen icguveysi gibiydik
90dan sonra ibre tersine dondu
Ama kacari yok 2020yle beraber iç guveysi yuvaya donuyor

ub.mesaji

Derbi doğum günüme denk geldi bi galibiyet istiyorum lan son dakika birinin götüne başına çarpsın saçma sapan bir golle kazanalım istiyorum

Doğum günün kutlu olsun nice senelere

gbj7PQ.jpg

Son şansını iyi değerlendirmeli.Transfer sezonuna kadar oynatmasak değeri daha da düşecek.Yarın Belhanda'yı kazanırsak geride kalan maçlar için forma rekabeti olur..

Geri
Üst Alt