Gizlerimi kapattigimda Rahat bir pozisyonda belhandanin sorumsuzca seriye kontrolu zor bir pas attigini ve serinin kaptirarak fenerin kaleyle karsi karsiya kaldigini goruyorum
Bunu daha once birkac mac denedi ve hep ayni sey oldu
Hoca ne dusunuyor bu ortasahayla ve geri kalan adamlari da degistirerek

fener bizim yapmamiz gerekeni yapmis ve sakat adaminin yerine yedekten takviye yapmis, geri kalan takim ayni

Hocanin sadece feneri yorarak ikinci yari standart sisteme donecegini ve baskili bir oyun oynatacagini umuyorum
Dusunce bu degilse yine yanlis 11, yanlis taktik

Yazik lan
Screenshot_20200223-102801_Chrome.webp

mac sonu çevremizdeki rezil şikeci taraftarı arkadaslarımıza malzeme olmayacagımız bir sonuc olsun kafi.

Ulan yazmayacagim diyordum ama dayanamayacagim. Ersun Anal en buyuk o.ç. larindan birisisin. Daha mac baslamamis hemen bugun hakem ve VAR hatalari konusulmasin diye zirlamaya basladin. Hem de kendini tekrar ettin. Ne kadar da korkak, pısırık, onun bunun çocuğu birisisin. VAR daki bütün monitorler götüne girsin.

Bunlarin stadina keske meteor dusse

Seriyi kim bozabilir ?

kafamdaki ses : Seri, Seri, Seriiiii

Terim: "Bizim oyun planımızda Lemina çok önemli bir yer kaplıyor. Bana en son kimin sakatlanmasını isterdiniz deseydiniz, Lemina derdim."

:'(

Fatih Terim: "Burada oynamaya alışkınız. 15-20 dakika taraftarla birlikte baskı altına almaya çalışacaklar. Bunları biliyoruz. Oyuncularımıza gerekenleri anlattık, her şey söylendi." (beIN Sports)

Terim: "Bizim oyun planımızda Lemina çok önemli bir yer kaplıyor. Bana en son kimin sakatlanmasını isterdiniz deseydiniz, Lemina derdim."

Valla kusura bakmasin da istese Donk’u oraya cekip son 6 macta galibiyet getiren sistemle yine cikabilirdi maca
Oraya onlem alacagim diye tum sistemi degistiriyor, hatta ligin ilk devresindeki kalaye bile gidemedigimiz sisteme donuyor

Biz de aynı şeyi derdik...

O nedenle 40 defa Alanya maçında tamamen yedek kadroyla çık, en azından Lemina’yı oynatma diye yazdık. Bir gol yendiği zaman dört atman gereken maçta saçma bir kupa için fit olmayan oyuncularla bu riske girip, onları bu kadar zorlayıp sonra bunu demek insanlarla dalga geçmek demek...

Yine de canı sağolsun bu kulübün efsanesi ama özellikle son döneminde çok kötü yönetiyor takımı.

Geri
Üst Alt