Bu maçı ya kazanacağız ya da kazanacağız. Başka yolu yok, öyle ya da böyle bu maç kazanılacak!

:cimbom: :cimbom: :cimbom: :cimbom: :cimbom:

Lemina yok diye stoper bölgesini bozmaya gerek yok.Omer oynar orada.Ahmet Calik ile Kadıköy'e çıkarsak Lemina oynasa bile birşey değişmez.

Ben cok net hatirliyorum, yine Lemina'nin arka adalesinde bir keresinde zorlanma oldu diye aciklama yapilmisti. Ertesi hafta hicbir sey olmamis gibi 11 oynamisti.
Ama oyundan cikmis miydi cikmamis miydi hatirlamiyorum.
Ha keza Feghouli ve Marcao...

lemina olmazsa kazanma şansımız greçekten çok azalır inşallah bir şekilde oynar..

Son düzenleme:
seri yerine sekidikayi denememiz gerekir. Seri gibi derin ve mantikli paslar verebiliyor.
Ömer-sekidika
Donk (lemina)
Olmasi gerekiyor bence.

Feghouli artik bu son sansin. Bu macta da mal gibi top oynayacaksan defol git.

Su macta cok ihtiyacimiz var sana.

--------------------Muslera
Mariano-----Ahmet-----Marcao-----Saracchi (Linnes)
----------------Donk-------Ömer
Feghouli-----------Akbaba-----------Onyekuru
---------------------Falcao

Terim'in boyle cikartacagini dusunuyorum. Bence Omer muhakkak ortada veya sol acikta olmali.

Muslera
Maryano Donk Marcao Omer
Belhanda Seri
Feghouli Akbaba Onyekuru
Adem​

Ya bu maç ya sivas maçı birini kazanmamız lazım. Yoksa ts'nin türkiye kupası oynayacağı periyodu avantajlı kapatamayabiliriz.
Trabzon fener maclarindan sonra sezonu kapatirlar. Fener hem oc almak isteyecek hem giderken tek gitmem diyecek.

Bence de kazandırmazlar. Geçen seneki palabıyık skandalı hala hafızalarda ki fb geçen seneden iyi, biz geçen seneden kötüyüz. En fazla beraberlik olur. Ha umarım eğrisi doğrusuna denk gelir de yeneriz lakin sanmıyorum. Beraberlik iyidir.

ASUS_X00LDA cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt