Terim'in boyle cikartacagini dusunuyorum. Bence Omer muhakkak ortada veya sol acikta olmali.

Muslera
Maryano Donk Marcao Omer
Belhanda Seri
Feghouli Akbaba Onyekuru
Adem​
3-0 yenildiğimizi görmek için kahin olmaya gerek yok. Hoca kazanacağız diye riskli bir ilk 11'le başlamaz umarım. Lemina'nın da olmadığını düşünürsek beraberliğe yatmalıyız.

Terim'in boyle cikartacagini dusunuyorum. Bence Omer muhakkak ortada veya sol acikta olmali.

Muslera
Maryano Donk Marcao Omer
Belhanda Seri
Feghouli Akbaba Onyekuru
Adem​

Ben de böyle düsünüyorum. Donk'u ortaya alip Ahmet'i stopere cekmesine ihtimal vermiyorum. Donk-Marcao haftalardir beraber oynuyor bunu Kadiköy macinda bozmak sacma olur.

Mecbur orta saha da olacak degisiklik. Saracchi de yetismeyecek herhalde yoksa bugün kadroda olurdu. Ömer'in bek oynamasindan hic hosnut degilim, orta sahaya iyi hareketlilik katiyordu. Bekte ise hem yetersiz kaliyor hem de güven vermiyor.

Ankaragücü 41 yaşındaki sedatla fenerin gustavolu ortasahasini ezdi bir kere olsun hakem makem demeyelim bahanesiz ezelim su itleri

Saracci fener maçına hazır olacak diye düşünüyorum dedi hoca maç oncesinde

Yemin ederim biktim yav. Suraya 1 kere de tam kadro cikalim lan 1 kere. Sansimiza sokayim. Maci kazandik ama 1 gram sevkim kalmadi.

Leminanin sakatligi moralmanimi sifiri indirdi. Yazik oldu.

3-0 yenildiğimizi görmek için kahin olmaya gerek yok. Hoca kazanacağız diye riskli bir ilk 11'le başlamaz umarım. Lemina'nın da olmadığını düşünürsek beraberliğe yatmalıyız.

3 yemeyiz herhalde ya. Bence de 1 puana cikmak gerek.

Ben de böyle düsünüyorum. Donk'u ortaya alip Ahmet'i stopere cekmesine ihtimal vermiyorum. Donk-Marcao haftalardir beraber oynuyor bunu Kadiköy macinda bozmak sacma olur.

Mecbur orta saha da olacak degisiklik. Saracchi de yetismeyecek herhalde yoksa bugün kadroda olurdu. Ömer'in bek oynamasindan hic hosnut degilim, orta sahaya iyi hareketlilik katiyordu. Bekte ise hem yetersiz kaliyor hem de güven vermiyor.

Donk'u ortaya cekip Ahmet'i oynatsan ayri bir dert. Belhanda oynarsa ayri bir dert. Seri zaten bas belasi. Lemina olmazsa bayagi dusecek orta sahamiz. En iyisi Omer'i ortaya Linnes'i sola almak Linnes kotu durumda olsa da. Akbaba da 2.yarinin sonlarina dogru zarar vermeye basliyor orta sahamiz iyice dusuyor.

66769.jpg

Saracchi yetişecek dedi hoca böyle çıkarız muhtemelen, Seri çok sıkıntı ama yapacak bişey yok.

Yav heriflerde de sağ stoper, solbek, ön libero, 2 kanat eksik resmen. Yarım yamalak dandik bir Fener'le oynayacağız. Yeneriz yeniliriz onu bilmiyorum da 2010-11 Fener-Galatasaray maçı muamelesi yapmanın da lüzumu yok. Erken baskıyı kırıp hiç yoktan 2. yarı oyunu alsak bana yeter. Geçen yıl o Fener'i 50 dakika 1 kişi fazla oynayıp yenemedikten sonra insanın da bir galibiyete inanması kolay olmuyor tabii.

Sarrachi'nin yetisse bile Pasa macindaki gibi 2. dk "Benden bu kadar agabey" diyip degisikligi hakkimizi bosa harcatmayacagi ne malum. Yetisse bile oynatmam ben olsam.

Yav heriflerde de sağ stoper, solbek, ön libero, 2 kanat eksik resmen. Yarım yamalak dandik bir Fener'le oynayacağız. Yeneriz yeniliriz onu bilmiyorum da 2010-11 Fener-Galatasaray maçı muamelesi yapmanın da lüzumu yok. Erken baskıyı kırıp hiç yoktan 2. yarı oyunu alsak bana yeter. Geçen yıl o Fener'i 50 dakika 1 kişi fazla oynayıp yenemedikten sonra insanın da bir galibiyete inanması kolay olmuyor tabii.

Sprinter oyunculari yok
Defansif ortasahalari yok
Oldurucu pas atan Emre yok
1 stoperleri var

Bence Lemina yetişir, oynar bir şekilde. Sonuçta sedye ile çıkmadı adam.

Muslera
Mariano Donk Marcao Linnes
Lemina Ömer
Feghouli Emre Onyekuru
Adem

+Falcao, Andone, Belhanda, Saracchi, Ahmet, Okan, Taylan

Mümkünse Seri Kadıköy'e götürülmesin.

Geri
Üst Alt