Lemina oynarsa iyi.Eger Lemina oynarsa Linnes sol bek Omer onde oynayip Onyekuru sonradan girerse daha iyi olur.Hala tam hazir degil cunku.Onyekuru ve Falcao gibi 2 tane oyunu degistirecek adamimizin kenarda olmasi daha iyi olur 2. Yarida yorulan rakibe karsi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fener'i Kadiköy de en son yenen hoca Terim zaten ne anlatiyorsun sen Nihat.

1581884076511.webp

Rakibi iyi analiz edip, yapabilecekleri her turlu pisligi, kadikoydeki atmosferi anlatmalari lazim. Basta hoca olmak uzere herkesin sinirlerine hakim olmasi gerekiyor. Eksik kalmamamiz gerekiyor. Bu yuzden Belhandanin bu macta forma giymemesi gerekiyor. Orta sahamiz ise kosan adamlardan kurulu olmasi gerekiyor. Fenerde orta sahada top yapabilecek adam yok. Ozan ve Ferdi bunu yapabilecek adamlar degil. Emre ve Gustavo'nun eksikligini arayacaklardir. Garry'nin olmamasi avantaj. Kruse'ye ise adam markaji yapmak lazim.

Bizde ise sayet Lemina olmazsa Omer - Seri ikilisinden olusmasi gerekiyor. Top dagitimi onemli ve Omer bunu yapabilecek kalitede. Ben olsam Emre - Omer denerim ama Emre defans olarak yeterli degil diye dusunuyorum. Bu yuzden Seri - Omer ikilisi mantikli olur. Lemina olursa tabi Lemina - Omer ikilisi. Oyunu bizim oynamamiz lazim, topu cevirip pesimizden kossunlar. Kaptirdigimiz anda ise onde baski yaparak cikarmamamiz gerekiyor. Bu baskiyi Emre - Feghouli ve Onyekuru ile yapariz. Forvette Falcao yazim ama sut cekecek hali yok o yuzden Adem diyecegim.

Bence bu konuyu kilitleyin. Moralimizi bozmayalım. Bu maçı yokmuş farzedelim. Önümüzdeki gençlerbirliği maçından devam edelim.

Mariano —— Donk— Marcao — Sarachi

———— Lemina —- Ö.Bayram————

Fegguli ———— Akbaba ——. Onyekuru

————————- Adem ———————

Seri’nin bizi yakacağı yüksek ihtimal. Fener iyi baskı kuruyor . Seri baskıya hiçmi hiç gelemiyor. Bence Ömer Bayram oynamalı orda. Ah Luyindama olsaydı Lemina Donk iyi olurdu.

Lemina oynayamaz ise

Mecburen

——Çalık—- Marcao——

Seri—— Donk

Olur yüksek ihtimal

Erken gol yersek dagilir gideriz gecen seneki gibi mac ikinci yariya kalirsa sansimiz artar

Lincoln’ün gol attığı maç ve geçen sene Onyekuru’nun golüyle iyi oynadığımız mart’a çok umutlanmıştım ama olmamıştı. Muhtemelen yine olmayacak ama umarım artık olur.

Lincoln’ün gol attığı maç ve geçen sene Onyekuru’nun golüyle iyi oynadığımız mart’a çok umutlanmıştım ama olmamıştı. Muhtemelen yine olmayacak ama umarım artık olur.

Gecen seneki mac sac bas yoldurdu. Hem hakemlerin gazabina ugradik ki golden once Feghouliye bariz faul vardi hemde kendi oyuncularimizin beceriksizligi.

Gecen seneki mac sac bas yoldurdu. Hem hakemlerin gazabina ugradik ki golden once Feghouliye bariz faul vardi hemde kendi oyuncularimizin beceriksizligi.

Geçen seneki maç net hakem..Hatta son yıllardaki en büyük hakem rezaleti..

Fener 10 kişi kaldı biz bir şekilde golü bulup öne geçtık...Yediğimiz gol öncesi onyekuru'ya faul var vermiyor üstüne o top şişiriliyor devamında feghouli'ye net faul var adam var a bile gitmiyor..
Üstüne m.topal'ın sarısı varken direk kırmızılık pozisyonda 2.sarıyı bile verseydi fb 9 kişi kalacaktı.

Belhanda'ya 4.dakikada alakasız bir pozisyonda sarı verip sindirmesi falan rezalet ötesiydi...

Geçen seneki maçtan sonra ben artık galibiyet planı yapmıyorum oarada artık..

Keske söyle cikabilsek

—————Muslera
Mariano Donk Marcao Saracchi
————Lemina Ömer
——Feghouli Emre Onyekuru
——————Adem

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

En sevmediğim hafta. Sebebi orada galip gelemeyecek olmamız değil ki ben her seferinde kazanacağımızı düşünürüm zaten.

Ama fenerlilerin bilmem kaç senedir kazanamıyorsunuz muhabbetleri, 26-27 yaş altı taraftarımızın umutsuz tavırları, yine kazanamayız düşünceleri, maça anlam olarak bir 3 puandan ve derbi galibiyeti olmasından fazlasının yüklenmesi. Fener tarafından hafta boyunca gelecek ortam geren açıklamalar, maça kadar bizim taraftan herkesin barut fıçısı haline gelmesi. Sinir harbi, kör dövüşü şeklinde geçen bir oyun, kepaze bir hakem yönetimi, 9845 kere duran oyun, kavga gürültü...

Dünyada insanların stres atmak için izlediği oyundan dolayı stres yüklenmemiz.

Geri
Üst Alt