Ahmet falan ne alaka beyler kendinize gelin allah aşkına.

Vedat a donk u vericez geriyi marcao süpürcek işte.

Ahmet dan dun girmekten tutamaz vedatı falan. Marcao yu versek tamam ama bu sefer ahmet tek başına beceremez.

O yüzden donk - marcao bozmaya gerek yok.

Gelelim orta sahaya.

Mücadele için ömer bayram ı mutlaka buraya monte etmemiz gerekiyor.

............Xxxxx.... Ömer
Feghouli... Emre... Onyekuru
..................Adem..................

Tek forma için Seri mi Belhanda mı?

Hoca ikisinden birine karar verecek artık

Derbinin bence kadroları kadar hakemi önemli tahminim hakem de Halil Umut Meler olur VAR hakemi de Cüneyt yaparlar en azından fenerin Ali Palabıyık, Fırat Aydınus gibi kadrolu hakemlerinden birini atayacaklarını düşünmüyorum

Derbinin bence kadroları kadar hakemi önemli tahminim hakem de Halil Umut Meler olur VAR hakemi de Cüneyt yaparlar en azından fenerin Ali Palabıyık, Fırat Aydınus gibi kadrolu hakemlerinden birini atayacaklarını düşünmüyorum

Valla TS maçına da aynısı dendi,herifler Palabıyık'ı atadı direkt.Hiç belli olmaz bunların ne yapacağı o yüzden

Cucu'ye CL maci verirlerse yorulmasin diye bizim maci pas gecebilir bu arada.

Bu maçin dogumgünümde olmasida ayri bir talihsizlik, ya zehir olacak yada Dünyanin en mutlu günü..

Halil Umut Meler, Zorbay Küçük gibi iki takımın da tolere edeceği hakemler yönetmeli. Cücü, Fırat, Halis, Göçek, Palabıyık gibileri yönetirse maçtan çok hakemin konuşulacağı eyyam dolu bir maç olur.

Valla ben eski kadıköy maçlarına nazaran daha rahatım artık,

Adamlar sırf serimiz bozulmasın diye yenilmemek için üstümüze gelemiyor bile doğru düzgün orda.

Dikkat edin kadıköy den ziyade arenada daha iyi oynuyorlar bize karşı genelde son zamanlarda.

Adamlar bizden çok baskı hissediyorlar resmen.

Bizse oh allah bereket versin kadıköy deplasmanı 1 puan demekten maç bitsede gitsek havasındayız.

Ama bu defa beraberlik ikisininde işine gelmiyor bakalım nolcak :)

Gerekirse Andone kanatta oynasin, ama Feghouli oynamasin be abi. Bi bok yapmayip sahada geziyor koftehor

Valla ben eski kadıköy maçlarına nazaran daha rahatım artık,

Adamlar sırf serimiz bozulmasın diye yenilmemek için üstümüze gelemiyor bile doğru düzgün orda.

Dikkat edin kadıköy den ziyade arenada daha iyi oynuyorlar bize karşı genelde son zamanlarda.

Adamlar bizden çok baskı hissediyorlar resmen.

Bizse oh allah bereket versin kadıköy deplasmanı 1 puan demekten maç bitsede gitsek havasındayız.

Ama bu defa beraberlik ikisininde işine gelmiyor bakalım nolcak :)

Bizim niye işimize gelmesin yav 1 puan,versinler 1 puanı maç oynanmasa da olur

Omerin o teknikle ikili orta saha oynamasi mumkun bir olay degil. Lemina`nin olmamasi buyuk kayip cunku yerine koyabilecegimiz biri yok. Onyekuru yuzde yuz oynamali aksi halde kontraatak dahi yapamayiz. Lemina yoksa 4-3-3 en mantikli secenek gibi gozukuyor. Ne kadar sevsemde Emre Akbabayi keserim o macin temposunu kaldiramaz.

Muslera
Mariano Ahmet Marcao Linnes
Donk
Seri Omer
Feghouli Adem Onyekuru

Bunlari bundan gram sevmiyorum iste, ucaklari dusse gram uzelmem o derece.

25 yilda 4 kere sampiyon olmuslar, hala konusuyorlar.

Konuşuyolarsa doğru konuşacaklar Adem'in verilmeyen golü
Töre'ye verilmeyen kart
Feguliye çıkan saçma sapan kart

1 tane pozisyon bulup rakip için ağlıyorlar anca böyle hiçbir tutarlılığı kalmıyor.

Geri
Üst Alt