Muslera
Mariano Donk Marcao Saracchi
Feghouli Seri Ömer Belhanda
Adem Andone

Yedek: Onyekuru, Emre, Falcao.

@Ozan Puki Iste bu benim planim. Yardimsever iki forvetle 4-4-2 baslayip sonradan 4-2-3-1'e dönmek. Onyekuru hic hazir degil maalesef. Son vuruslari hala düzelmemis. Ilk 11 cikarsa tükenme ihtimali yüksek. Kolombiyali hacet giderince oyuna girebilir. Emre'yi de böyle bir deplasmanda silik görürüz, bir sey yapamaz bence. Belhanda merkezde oynamazsa cevirdigimiz Bursa maci gibi kanatta baslarsa is yapabilir. En azindan ilk 45'i cikarirsa ikinci yarida Isla'nin üstüne salariz bizim kara oglani. Fenerin stoperler rezalet, Serdar angutu muhtemelen tek basina savunacak orada. Yaninda oynayacak dangalagi ve sol beki bozmak istiyorsak mutlaka Adem-Andone cikmak lazim. Sakatlari iyilestirmek lazim. Lemina'siz kadro yaptim. Lemina varsa Handa'yi cikarip Ömer'i direk sola koy. Kadiköy'de kazanmak isteyen 4-4-2 OYNAR!​

EQW6wVXWkAAnDga

EQW7fM3XkAMqIac

Olur da Lemina oynayamazsa, orta sahada Omer oynamali, Donk degil.

1) Stoper hattini bozmaya gerek yok.
2) Ahmet Muriç ile baş edemeyebilir. Donk'un her ne kadar bugun de goruldugu gibi hizli oyunculara karsi yaptigi hamleler basimizi agritabilse de; Muric gibi yavas, ne yapacagi uc asagi bes yukari belli olan adamlarin hakkindan gelir beyni error vermezse. Ahmet cok tedirgin oynuyor. Hem pozisyon alirken, hem de topu kullanirken.
3) Donk Seri orta sahasi temposuzluktan geberir gibime geliyor. Omer her ne kadar Lemina kadar topu 2. bolgeye aktarma konusunda iyi olmasa bile, temposu ve dribbling yapabilmesiyle Lemina'ya oyuncu profili olarak en yakin oyuncu konumunda.

İnsallah Fatih Hoca Belhanda'yi oynatmak gibi bir hata yapmaz...

Saracchi oynamasa bile Ömeri sol bek oynatmam, orada bocalıyor adam Linnes daha iyi tercih olur. Ömer ortada devam etsin mümkünse.

Muslera
Mariano Donk Marcao Saracchi
Feghouli Seri Ömer Belhanda
Adem Andone

Yedek: Onyekuru, Emre, Falcao.

@Ozan Puki Iste bu benim planim. Yardimsever iki forvetle 4-4-2 baslayip sonradan 4-2-3-1'e dönmek. Onyekuru hic hazir degil maalesef. Son vuruslari hala düzelmemis. Ilk 11 cikarsa tükenme ihtimali yüksek. Kolombiyali hacet giderince oyuna girebilir. Emre'yi de böyle bir deplasmanda silik görürüz, bir sey yapamaz bence. Belhanda merkezde oynamazsa cevirdigimiz Bursa maci gibi kanatta baslarsa is yapabilir. En azindan ilk 45'i cikarirsa ikinci yarida Isla'nin üstüne salariz bizim kara oglani. Fenerin stoperler rezalet, Serdar angutu muhtemelen tek basina savunacak orada. Yaninda oynayacak dangalagi ve sol beki bozmak istiyorsak mutlaka Adem-Andone cikmak lazim. Sakatlari iyilestirmek lazim. Lemina'siz kadro yaptim. Lemina varsa Handa'yi cikarip Ömer'i direk sola koy. Kadiköy'de kazanmak isteyen 4-4-2 OYNAR!​

Çılgın bir 11 olmuş reis beğendim ama.

Bu arada bizim Emre Mor daha lig maçına çıkamamış olimpiakos'ta kupada iki maçta 40 dakika filan oynamış. :asd:

Liverpool gibi olacak halleri yok ya kendin dedin işte.Alanya Gözepe Bjk GS falan zor deplasmanları çok,Ts'den cacık olmaz.İç sahada da son haftalarda tökezler birilerine

Sorloth var. O yoksa Wakayeme var. O yoksa Sosa var. O yoksa yerlilerden biri var. Biz ise Adem Buyuk & Omer disinda istikrarli oynayan pek yok (Musl. saymiyorum). Bjk dandik Göztepede kanatlar disinda bi numaralari yok. Benim inancim maalesef dusuk.

Feneri yıllardır hayatta tutan tek argüman bize karşı sahalarında yenilmiyor olmaları.
Başka hiçbir başarısı yok adamların.Kazanırsak eğer bu büyük bir travma olur onlarda.Sırf onun için istiyorum yoksa yenilmeyelim yeter.
Geçen sene o rezil takıma karşı maçı alamadık ya,bu sene hiç umudum yok açıkçası.

1 puan iyidir, onu da alırız hakem izin verirse 3 puan da olabilir.

Atanacak hakeme bağlı olarak şekillenecek bu maç bence eğer hakem isterse sürekli faul olan her saniye oyunun durduğu ve 0-0 'a bağlanan bir maç olabilir

Yok hakem müdahalesi olmazsa oynayarak kazanabileceğimiz bir maç ...

Sorloth var. O yoksa Wakayeme var. O yoksa Sosa var. O yoksa yerlilerden biri var. Biz ise Adem Buyuk & Omer disinda istikrarli oynayan pek yok (Musl. saymiyorum). Bjk dandik Göztepede kanatlar disinda bi numaralari yok. Benim inancim maalesef dusuk.

Tarih tekerrür edecek desene reis o zaman

Geri
Üst Alt