Son 20 senelik fiyasko kabul edilemez
Hadi onu gectim son 7 8 mactir kuslara karsi galibiyetimiz yok henry nin golüne kadar da 5 mactir mi ne gol atamiyorduk
Saka gibi

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Son 20 sene fiyasko olabilir fakat son 8-9 senede ne sonuç istediysek oradan aldık ve çıktık bence bu seri fenerin üstünde daha çok baskı yaratıyordur son dönemde de seriyi devam ettirmek için oynuyorlar hücum yerine seriyi koruma peşindeler bence dezavantajı avantaja dönüştürüyoruz onlar için bence son senelerde galibiyetin önüne geçti o yüzden de yavaştan yavaştan galibiyete doğru yaklaşıyoruz :D

:crushed:

BdAW1_1555266469_4139.jpg

4ru1I_1521615101_1919.jpg

1880832_620x410.jpg

Burak'in havada seken topu da var obur kalede. Beni topun sekmesinden daha cok hayrete dusuren sey ise Umud'un verdigi pas.

barosun şutunun direk dönmesiyle alakalı da devre arası volkan direğe asılıp yamultmuş kelamını duymuştum ;D
O kadar fırsat geçti ki bence saymakla bitmez Fener'e bu kadar fırsat geçtiği zaman 1 pozisyon bulsalar atıyorlar ama diğer taraftan da bakmak lazım her sene bir maçta üzülüyoruz sene sonu şampiyonluğu kutluyoruz :D

barosun şutunun direkten dönmesiyle alakalı da devre arası volkan direğe asılıp yamultmuş kelamını duymuştum ;D
alınan nefes o şerefsizlere yarıyor işte. hava akımı dıyorlar top havada sekiyor ayı direğe asılıyor direk sarkıyor direğe carpıyor.
bedevi iki dua okusada ilk defa bi boka yarasa keşke

O kadar fırsat geçti ki bence saymakla bitmez Fener'e bu kadar fırsat geçtiği zaman 1 pozisyon bulsalar atıyorlar ama diğer taraftan da bakmak lazım her sene bir maçta üzülüyoruz sene sonu şampiyonluğu kutluyoruz :D
benim için fbyle farkı koruyup tsden 1 puan almak yeterli bu hafta için

benim için fbyle farkı koruyup tsden 1 puan almak yeterli bu hafta için
1 puan kötü olmaz hele ki rakiplerin de puan kaybedebileceği haftada kadıköy için 1 puan iyidir ama imkanı varsa 3 yaparsak bu saatten sonra lig de kimse tutamaz. Daha zaten lig de çok olay olur hele ki Trabzon - Fener kupa yarı finalinde 2 maç yapacaklarını düşünürsek iki takım da birbirini yarıştan edebilir o kadar algı yapıldı ki o maça illa ki yansıyacaktır bence şampiyonluk şansı hala en yüksek biziz bir de Başakşehir'in Avrupa mücadelesini de unutmamak lazım tek kulvara doğru zaman da düştük

ersun ozan tufanı seriye markaj verir marianoya da tolgayı bağlayıp savunmadan çıkmamızı engeller rahat bir mağlubiyet alırız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lemina ile 30-40% lik puan sansimiz onsuz 0a yakin maalesef

ersun ozan tufanı seriye markaj verir marianoya da tolgayı bağlayıp savunmadan çıkmamızı engeller rahat bir mağlubiyet alırız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Karsi tarafinda da Onye/Ömer + Feghi yer. Bir de Böylece Emre bosta kalir

An itibariyle tiyatronun babasi kurgulaniyor.

Haftaya fener + hakem show izleyecegiz malesef.

Geri
Üst Alt