şikecilerin işi zor 3 takımla kapışıyorlar bizle 4 başakla 5 hamsisporla 6 (9 da olabilir).. Bu kadar takım tökezleyecek de fener herkesi yenecek o treni kaçırdılar Alanya ve Ankara maçlarında

Antu da 4 de 4 yapiyorlardi Dün aksam yine :asd:

Yalı cocugu hakem olarak palabiyigi yasa Fırat'ı ister büyük ihtimalle
O yüzden 1 puan çok çok iyi olur

Yalnız yenersek Ersun gider, Ali Koç istifa tezahüratları da gelebilir, hani Feneri bitirmek istiyorsak elimize önemli bir fırsat geldi. Geçen yıl hakem yavşağı yüzünden değerlendiremedik ama geçen yıldansa bu yıl daha büyük yıkım olur onlar için.

Yalnız yenersek Ersun gider, Ali Koç istifa tezahüratları da gelebilir, hani Feneri bitirmek istiyorsak elimize önemli bir fırsat geldi. Geçen yıl hakem yavşağı yüzünden değerlendiremedik ama geçen yıldansa bu yıl daha büyük yıkım olur onlar için.

Yenemeyeceğimiz için sıkıntı yok. Ali Koç 1 senelik kredi kazanır bu maçla ama hem bu seneyi hem de önümüzdeki seneyi kaybederler.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yıkım demişken stadı da yıkarlar admirim sonra da devlet herkese stat yaptı bize de yapın diye ağlarlar.

Esasinda bakildiginda gecen seneden cok farkli bir durum yok puan durumu haricinde. Psikolojileri yine çökmüş vaziyette. 83757489393 tane transfer yapmalarina ragmen su anki kadrolari gecen seneden bile kotu olabilir.
Su takimdan Gustavo'yu ve Kruse'yi cikarin -ki Gustavo cezali- yemin ederim dupeduz anadolu takimi ayarinda kadrolari var.
Gecen sene ellerinde Skrtel gibi en azindan eli yuzu duzgun bi stoper vardi, bu sene stoperde Jailson oynuyor.
Gecen yil ellerinde Valbuena vardi, bu sene Kruse var ki Valbuena cok daha tehlikeli bi adamdi. İyi şut atiyordu, oyun icinde daha aktifti ve belki de en onemli ozelliklerinden biri duran top kullanms becerisiydi...
Gecen sene ellerinde Moses vardi, bu sene Garry var ki o da zaten sakat.

Yani kadro kalitesi olarak bakarsak aramizda ucurum var. Normal bir maca cikmis gibi dusunup oynasalar bizim takim en az 3 atar da, iste isin psikolojik kismini yonetemiyoruz bir turlu.
FB dun oynadigimiz Malatya veya yenmemize ragmen elendigimiz Alanya'dan daha tehlikeli bir takim kesinlikle degil...

Gustavo cezali oldugu icin büyük ihtimal Jailson orta sahaya gececek Falette baslayacak stoperde bizim icin büyük avantaj

Muslera > Altay
Mariano > Isla
Marcao > Falette
Donk ? Serdar
Saracchi > Dirar
Lemina > Ozan
Seri > Jailson
Feghouli > Deniz
Akbaba < Kruse
Onyekuru > Tolga
Falcao ? Muriqi

Lemina iyileşirse adamların bizden üstün oldugu bi forvet arkasi kaliyor. Lemina olmazsa Ömer Ozan kıyası yapınca da bence Ömer daha önde. İlk 11’de bariz üstün oldukları 1 mevki var sadece

Şampiyonluğa doymuş bazı insanlar kadıköy galibiyetini şampiyonluğa tercih edermiş. Anlayabiliyorum bu isteği ama şampiyon olup kazanacağımız para ve cl geliri ile dediğiniz galibiyet arasında inanılmaz bir fark var. Ben bu maçı kaybedeyim şampiyon olalım diyenlerdenim. Galatasaray mali açıdan şampiyon olmak zorunda. Lütfen Galatasaray'ın çıkarlarını kişisel zevklerimizle bir tutmayalım.

Şampiyonluğa doymuş bazı insanlar kadıköy galibiyetini şampiyonluğa tercih edermiş. Anlayabiliyorum bu isteği ama şampiyon olup kazanacağımız para ve cl geliri ile dediğiniz galibiyet arasında inanılmaz bir fark var. Ben bu maçı kaybedeyim şampiyon olalım diyenlerdenim. Galatasaray mali açıdan şampiyon olmak zorunda. Lütfen Galatasaray'ın çıkarlarını kişisel zevklerimizle bir tutmayalım.

kazansak zaten sampiyon oluruz

Gustavo cezali oldugu icin büyük ihtimal Jailson orta sahaya gececek Falette baslayacak stoperde bizim icin büyük avantaj

Muslera > Altay
Mariano > Isla
Marcao > Falette
Donk ? Serdar
Saracchi > Dirar
Lemina > Ozan
Seri > Jailson
Feghouli > Deniz
Akbaba < Kruse
Onyekuru > Tolga
Falcao ? Muriqi

Lemina iyileşirse adamların bizden üstün oldugu bi forvet arkasi kaliyor. Lemina olmazsa Ömer Ozan kıyası yapınca da bence Ömer daha önde. İlk 11’de bariz üstün oldukları 1 mevki var sadece

Adem ilk 11 çıkacak yalnız.

Sktimin konfetileriyle yine 6 kasim atmosferi olusturmaya calisip beni uzecekler

Konfeti fln atmayin aq atmayin sunu iste

Bunları deplasmanda en berbat dönemlerinde bile, 1-0 öndeyken ve adamlar 10 kişi kalmışken bile yenemedik. Şimdi mi yeneceğiz? Yenilmezsek büyük başarı.

Sktimin konfetileriyle yine 6 kasim atmosferi olusturmaya calisip beni uzecekler

Konfeti fln atmayin aq atmayin sunu iste

Fener maçının sonuna kadar cezalı olmak istemiyorsan bu mesajı editle ve küfürlerin için forum ahalisinden özür dile.

özel bi ceza mı alsam diyorum totem ugruna ama benim cezalarım şampiyonluk için,böyle nanaler önemsiz.keşke artık son versek su ugursuz,cenabet staddaki saçmalıga

Geri
Üst Alt