EQCNPW4WkAMXDTi

Valla kimse yenildik bittik edebiyatı yapmasın.. Alanya 2 hafta önce salih ucan,siopis ikilisiyle fenere neredeyse pozisyon vermedi..Üstelik gustavo,rodriguez falan hepsi vardı..
Düzgün bir planla bence en kötü beraberlikle döneriz..
Karşımızda sol beki olmayan,en önemli iki ismi cezalı bir takım var..Eğer baskıda çok dağılmazsak organize atakla zor pozisyon üretir fb bize karşı..

Atatürk kurtuluş savaşında jiple yolculuk ederken bir köylüyle konuşmuştu.. Hatta köylü paşam oğlumun ikisini şehit verdim savaş bu topraklara gelene kadar savaş yok bize demiş..

Arkadaşlar bu konuyu bulamadım net de yardım ederseniz sevinirim..

Defans yaparken 5-3-2
Muslera
Mariano Ahmet Donk Marcao Sarrachi
Feghouli Seri Ömer
Falcao Onyekuru

Hücum ederken 3-5-2
Muslera
Ahmet Donk Marcao
Mariano Feghouli Seri Ömer Saracchi
Falcao Onyekuru

1999 dan beri takimimin kendi sahamızda süper finalde 1-2 yenildiğimiz fener maçı hariç tüm derbi maçlarını izledim hepsini neredeyse ezbere biliyorum. Ben pazar günkü maçı izlememeye karar verdim. Nedeni sakatlıklar form durumu hakemler falan filan değil. Ben maç sonu google'a Galatasaray yazıp skora bakacağım. Bunu yaptığım hiç bir lig maçımızda kötü bir sonuçla karsilasmadim. Ilk kez bir derbide bunu deneyeceğim. Allah sonumuzu mutlu eylesin.

1999 dan beri takimimin kendi sahamızda süper finalde 1-2 yenildiğimiz fener maçı hariç tüm derbi maçlarını izledim hepsini neredeyse ezbere biliyorum. Ben pazar günkü maçı izlememeye karar verdim. Nedeni sakatlıklar form durumu hakemler falan filan değil. Ben maç sonu google'a Galatasaray yazıp skora bakacağım. Bunu yaptığım hiç bir lig maçımızda kötü bir sonuçla karsilasmadim. Ilk kez bir derbide bunu deneyeceğim. Allah sonumuzu mutlu eylesin.

Maci hic izlemeye gerek yok. Olacak olan senaryolari soyluyorum

1. Dakkika 1 ve 90 arasi ezilecez 2-3-4 tane yiyip geri donecez.

- Ozan uzak tan sut
- Kruse, Vedat ver kac
- Deniz orta, kafa gol.

2. Mac 0-0 devam edecek 89 dakkika, deniz turuc veya Dirar rast gele orta acacak, Vedat veya Mevlut kafaya vuracak ve 1-0 yenilecez.

Orta sahamız olmadığı için kazanma şansımız çok az. Böyle maçlar genelde orta sahada kazanılıyor. Seri, Selçuk, Belhanda, Ömer bunların hepsi çok yumuşak oyuncular. Şikecilerde Ozan, Tolga, Jailson var orta sahada oynayabilecek. Jailson zaten büyük ihtimal orta sahada başlar

Geri
Üst Alt