Yavuz Demirbaş
Parçalı Üye
- 17 Temmuz 2010
- 4.938
- 1.285
- 2.063
Geçen sezonki rezil şikecileri yenemediysek,ben birdaha orda galip ayrilabilecegimizi sanmiyorum.Beraberlik iyidir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzeller içinden ben ibneyi seçtim, ibnelerin hepsi genç fenerbahçeli. Bu ne yahu................ Muslera
Mariano-Donk-Marcao-Saracchi
Feghouli-Seri-Emre-Ömer
....................... Adem
................Falcao
geçen seneden daha beter durumda bence şu an.Geçen sezonki rezil şikecileri yenemediysek,ben birdaha orda galip ayrilabilecegimizi sanmiyorum.Beraberlik iyidir.
Bu yil hizli oynuyorlar,fizik gucleri de gecen yila oranla daha iyi.Bunu da bir kenara birakirsak biz de gecen sezondan daha kotuyuz.geçen seneden daha beter durumda bence şu an.
Üstat ümitli misin bu kadar yav!!!...K-A-Z-A-N-A-C-A-Ğ-I-Z...!!!
Üstat ümitli misin bu kadar yav
................ Muslera
Mariano-Donk-Marcao-Saracchi
Feghouli-Seri-Emre-Ömer
....................... Adem
................Falcao
Yav heİnanmayan fenerli
biz geçen yıldan daha kötüyüz ama onların fizik gücü nasıl daha iyi 60.dakikadan sonra geriye dönemiyorlar?Bu yil hizli oynuyorlar,fizik gucleri de gecen yila oranla daha iyi.Bunu da bir kenara birakirsak biz de gecen sezondan daha kotuyuz.
Yav he
Söylediklerinin etkisi vardır muhakkak ama asıl mevzu kadro kalitesindeki değişim. Eskiden anelka-appiah-alex-aurelio-tuncay-emre(genç) falan vardı. Şimdi bizim artıklardan kadro yapıyorlar.Kadıköydeki 2000-2010 arası derbilerle 2010'dan günümüze olan derbilerde çok büyük fark var bana göre. Farkında mısınız bilmiyorum ama fb bize yenilmedikçe üstlerindeki baskı her sene daha da artıyor. Gerek teknik adamlar, gerek futbolcular yıllar sonra GS'a yenilen takım olarak anılmak istemiyorlar gibi geliyor bana hep temkinli oynuyorlar artık. 2010a kadar olan maçları hatırlayın hayvan gibi saldırırdı fb bize ama artık korkuyorlar kaybetmekten.
Bunu ts ile olan maçlarda da farkettim 2010dan sonra kadıköyde ts maçlarında zorlanıyorlar çünkü kaybetmekten korkuyorlar yıllar sonra. Bu bizim için bi avantaj da olabilir dezavantaj da bunu kullanabilecek olan kişilerde olay bitiyor.
Pazar günü oynanacak maçta inanılmaz bi baskı hissedecekler çünkü hem Ali koç hem Ersun yıllar sonra kadıköyde kaybedenler olarak anılmak istemiyor artı olarak şampiyonluktan da tamamen kopacaklar, üstelik 2014ten beri şampiyon olamayan bir takım için baskı 2 kata çıkar.