İlk düdük, rakip baskılı mı başladı, ilk kaptığın topta hemen 2-3 pasta çok hızlı çıkacaksın
Bunu ikinci kez yap, rakip basmakta tereddüt etmeye başlayacaktır
Etmezse zaten bileti keseceksin
Anahtar bence hızlı oyunda
İlk dakikalarda set oyunuyla falan uğraşmayacaksın

Haa tribün baskısı mı, bırak kudursunlar
Sen yeter ki doğru oyna

Tribün baskısı forumlarda yazıldığı gibi değil. O sahada ki 11 oyuncu etkileniyor. Sen empati yap mesela 50 bin kişi önünde top sürüyosun yoğun ıslık altında, bütün gözler sende. Rakip takım oyuncusu taraftar gazıyla son sürat üstüne oynuyor. Dünya devleri bile ateşli atmosfer önünde zar zor maç kazanıyor. Bu sene psg ve real Madrid Türk Telekom Arena'da tek gol ile yetindi mesela. Normalde boş stad olsa o maçlar 5'lik olur.

lemina olmazsa olması gereken donk seri ama hoca bunu 40 yıl düşünse aklına gelmez

yani oglunu banko oynatır lemina olmazsa
Lemina yoksa belhandayı oynatmaz yani imkansız seri-belhanda ortasahasını bir tek ersun ister. Bence marcao-donk-ahmet yapar önlerine de ömer ve emre/seriyi koyar.

Kadıköydeki 2000-2010 arası derbilerle 2010'dan günümüze olan derbilerde çok büyük fark var bana göre. Farkında mısınız bilmiyorum ama fb bize yenilmedikçe üstlerindeki baskı her sene daha da artıyor. Gerek teknik adamlar, gerek futbolcular yıllar sonra GS'a yenilen takım olarak anılmak istemiyorlar gibi geliyor bana hep temkinli oynuyorlar artık. 2010a kadar olan maçları hatırlayın hayvan gibi saldırırdı fb bize ama artık korkuyorlar kaybetmekten.

Bunu ts ile olan maçlarda da farkettim 2010dan sonra kadıköyde ts maçlarında zorlanıyorlar çünkü kaybetmekten korkuyorlar yıllar sonra. Bu bizim için bi avantaj da olabilir dezavantaj da bunu kullanabilecek olan kişilerde olay bitiyor.

Pazar günü oynanacak maçta inanılmaz bi baskı hissedecekler çünkü hem Ali koç hem Ersun yıllar sonra kadıköyde kaybedenler olarak anılmak istemiyor artı olarak şampiyonluktan da tamamen kopacaklar, üstelik 2014ten beri şampiyon olamayan bir takım için baskı 2 kata çıkar.
Doğru yorum.
2011'e kadar hem kaliteli futbolcuları hemde oynayış biçimleri farklıydı. En son bu üstünlük Kadıköy'de ki 2-2 lik maçta bitti. Ondan sonraki derbilerde hep şansa yenildik. Ezildiğimiz maç yoktur o tarihten sonra. Hem fenerlilerin Kadıköy'de kaybetmeyelim psikolojisi hemde sahasında kupa kaldırdıktan sonra psikolojik olarak çökmeleri etken.

Artık o taraftar baskısı onların üzerinde bunu iyi kullanmak lazım.

------------------------Muslera-----------------------
Mariano Ahmet Marcao Saracchi ---------------- Donk
---------------- Ömer
Feghouli Emre Onyekuru
Adem

Birebirlerde mücadele gücü en yüksek kadromuz bu olur şuan için umarım böyle bir 11le çıkarız

Doğru yorum.
2011'e kadar hem kaliteli futbolcuları hemde oynayış biçimleri farklıydı. En son bu üstünlük Kadıköy'de ki 2-2 lik maçta bitti. Ondan sonraki derbilerde hep şansa yenildik. Ezildiğimiz maç yoktur o tarihten sonra. Hem fenerlilerin Kadıköy'de kaybetmeyelim psikolojisi hemde sahasında kupa kaldırdıktan sonra psikolojik olarak çökmeleri etken.

Artık o taraftar baskısı onların üzerinde bunu iyi kullanmak lazım.
Alex etkisi başka bir şey değil. O sürekli yenildiğimiz dönemde hep Alex vardı.

O gitti gideli adam akıllı galibiyetleri yok bir Chedjounun sıçtığı maç var bir de Carole'un.

Josefin gol attığı ve bizim ezdiğimiz maçı saymıyorum.

Ha biz de iç sahada iyi değiliz uzun süredir. Sneijderin aldırdığı maçta iyi değildik Terimin ikinci sezonundaki 2-1lik maçta iyidik herhalde en son.

biz geçen yıldan daha kötüyüz ama onların fizik gücü nasıl daha iyi 60.dakikadan sonra geriye dönemiyorlar?
leş bir sağ bekleri sol bek olmayan daha leş bir sol bekleri ve evlere şenlik 2 tane stoperleri var. Kalecilerini hiç söylemiyorum bile gelen ilk top büyük ihtimalle gol oluyor.

tolga ozan tolgay
bu şekilde ki 3lü ortasahayı ele geçiremiyorsak zaten maça hiç çıkmayalım.
Muslera yi alip Şikecilere versen puan durumunda bizden baya onde olurlardi.Şuan yarişin içindeysek bu Muslera nin sayesinde.Gecen yilki feneri ligde tutan tek bir oyuncu vardi o da valbuena maliydi.sikeciler bizden daha baskili daha pres gucu yuksek,daha cok mucadeleci takim.aksini idda ediyorsan ya bizim maclari izlemiyorsun,ya da şikecileri..

Seriyi kimse yedek yazmasın bence devre arası hoca ona 11 garantisi verdi yoksa giderdi lyona

Alex etkisi başka bir şey değil. O sürekli yenildiğimiz dönemde hep Alex vardı.

O gitti gideli adam akıllı galibiyetleri yok bir Chedjounun sıçtığı maç var bir de Carole'un.

Josefin gol attığı ve bizim ezdiğimiz maçı saymıyorum.

Ha biz de iç sahada iyi değiliz uzun süredir. Sneijderin aldırdığı maçta iyi değildik Terimin ikinci sezonundaki 2-1lik maçta iyidik herhalde en son.

Eskiden domine eden bir oyun oynuyorlardı, ben bu gerçeği görüyordum o sahada. Şu son 10 senedir hep şansızlıkla yenildik. Biz zaten derbi fakiri bir camiayız normal evimizde yenilmemiz. Trabzon bile gelip kendi kalemizde 3 atıyor. Kulübün genleri derbi açısından felaket.

Voodoo büyüsü de yapıldı

IMG_20200220_132636.webp
IMG_20200220_132644.webp

Muslera yi alip Şikecilere versen puan durumunda bizden baya onde olurlardi.Şuan yarişin içindeysek bu Muslera nin sayesinde.Gecen yilki feneri ligde tutan tek bir oyuncu vardi o da valbuena maliydi.sikeciler bizden daha baskili daha pres gucu yuksek,daha cok mucadeleci takim.aksini idda ediyorsan ya bizim maclari izlemiyorsun,ya da şikecileri..
evet aksini iddia ediyorum ve bütün maçları da izliyorum.
benim yorumum bu şekilde.
helva gibi ortasahaları var ve berbat bir defans hattı + kalecileri var.
bu takım karşısında oyun olarak üstünlük kuramıyorsak zaten hiç çıkmayalım maça.
topu ileri taşıyan 2 tane adamları var ozan ve garry, diğerleri bu 2 adamın getirdiği toplara bakıyor.
garry yok bizim maçta.
pres gücü demişsin bu pres gücünü yapan 2 tane adam var asıl olarak emre ve gustavo, bunlarda yok bizim maçta.
tam kadro olsalardı başka şeyler konuşuyor olurduk ama mevcut kadroları bu şekilde.
sana pres yapacak adam tolga ve oynarsa tolgay, bu 2 adamın yaptığı presi aşamıyorsak zaten hiç konuşmayalım.

Eskiden domine eden bir oyun oynuyorlardı, ben bu gerçeği görüyordum o sahada. Şu son 10 senedir hep şansızlıkla yenildik. Biz zaten derbi fakiri bir camiayız normal evimizde yenilmemiz. Trabzon bile gelip kendi kalemizde 3 atıyor. Kulübün genleri derbi açısından felaket.
kesinlikle katılıyorum hatta çoğu zaman zaten kadro kalitesi olarak bizden üstün kadroları vardı.
bizi 4 0 yenip denizlide mort oldukları sene orta sahaların da Appiah vardı forvetleri Anelka idi.
özellikle 2012-2013 sezonundan sonra kadro kalitesi bize dönmeye başladı ve yenildiğimiz veya berabere kaldığımız her maç şanssızlık veya hakem vardı işin içinde.

Kadro kalitesinin etkisi de var onda zira genelde çok daha iyi kadroları vardı ama temel sebep Alexti ya bundan şüphem yok.

Daha baskılı daha presli olsalar ne olur dk 60 dan sonra tıkanıyorlar Ersun'un tek bildiği şey pres zaten ama kadıköyde hakemle anca işe yarıyor deplasmanda eline veriyolar.

Geri
Üst Alt