Çok da şey etmeyelim.

Belhanda'yı sahada görmeyeceğimiz için terdirgin olmaya lüzum görmüyorum.

Seri - Ömer çıkacaktır Terim. Ha bu ortasaha da tedirgin eder o ayrı.

Maçın havasına bir türlü giremiyorum önceden bir hafta önceden kalp atışlarım hızlanırdı vs ya yaşlandık artık yada şu çocuğun videodan oldu kesin:)

Arka adalesinden sakatlanan Lemina'nın tedavi süresi 2 ila 4 hafta arasında sürecek. Lemina'nın derbide oynaması halinde tüm sezonun riske girme ihtimalinin olduğu ve bu nedenle de teknik heyetin de, oyuncunun da böyle bir düşüncesinin olmadığı belirtildi. (F-A Haberi)

Defanstan uzun topla çıkmamız gerekecek. Bu taktikle.

Lemina bile olsa farklı olmazdı zaten. Muhtemelen kontra oynamaya çalışmamız gerekecek. Kanattaki oyuncuların ve Seri'nin gününde olması için dua edicez. Defanstan pasla oyun kurarak çıkma işi oyuna hükmedebilen, kapasiteli takımların işidir, bizde öyle bir beceri yok. Büyük maçların tamamında, hatta vasat üstü Anadolu takımlarına bile bunu yapamadığımızı test ettik bu sene. Hele 20 senedir gol atmakta bile zorlandığımız kadıköy'de bunu yapabileceğimizi hiç sanmıyorum.

Evet beyler, Fatih Terim'in çıkartacağı kadroyu açıklıyorum. Bu mesaj da burada dursun, İlk 11'ler açıklanınca alıntılarım.

Muslera
Mariano -- Donk -- Marcao -- Saracchi
Belhanda -- Seri
Feghouli -- Emre -- Ömer/Onyekuru
Falcao

Geri
Üst Alt