Luyindama Kadıköy'deki 2 maçı da kaçırdı yok böyle bir şans ya
En son tam kadro gittiğimizde Baros sakatlanmıştı, daha sonra da tam kadro ya gidemedik, ya sakatlık ya cezalı ya da şampiyon olup gitmiştik 1-0 öne geçtik Terim dalga geçmişti 3 forvet oynamıştık.

Fb'nin kazanmak için sahaya çıkması bizim için avantaj olabilir. Savunma hatları Fransa'nın Maginot Hattı gibi. Blitzkrieg "yıldırım hücumuyla" yarıp geçeriz. Olabildiğince hızlı oyuncular oynamalı bu maçta. Sekidika iyi durumda olsaydı Feghouli'nin yerine onu yazardım. Normal şartlarda Belhanda oynamalıydı çünkü tam bu tarz maçların oyuncusu oyun profili olarak. Ama herif normal değil ki. 15. dakikada kırmızı görme potansiyeli var. Ben olsam orta sahayı Donk - Ömer - Emre yapardım.

Son galibiyet aldigimizda rte mapustan yeni cikmisti, daha partisi bile yoktu be insafsızlar.
Bu kadar sürede bala döte 1 kere kazanamadınız

Yarınki maçı büyük ihtimalle kaybedeceğiz ama ya kazanırsak;
* Kesinlikle şampiyonuz.
* Yenilginin verdiği acıyla stadta büyük olaylar çıkacak ve iyi ceza yiyecekler.
* Şikeciler büyük bir kaos yaşayacak.
* Karı profesörünü şutlayacaklar.
* Yönetim istifa etmek zorunda kalacak.
* KOÇ un yerine gelecek yönetim kulübe koç kadar para aktaramayacağı için şikeciler ekenomik darboğaza girecekler ve uzunca bir süre toparlanamayacaklar ve fenerbahçe olacak akın çorap fenerbahçespor.

Yani yarınki galibiyetin 21 yıllık hasretin sonucunda gelmesinden daha ziyade şikecileri resmen bok çukurunun içine atmış olacağız.

Fb'nin kazanmak için sahaya çıkması bizim için avantaj olabilir. Savunma hatları Fransa'nın Maginot Hattı gibi. Blitzkrieg "yıldırım hücumuyla" yarıp geçeriz. Olabildiğince hızlı oyuncular oynamalı bu maçta. Sekidika iyi durumda olsaydı Feghouli'nin yerine onu yazardım. Normal şartlarda Belhanda oynamalıydı çünkü tam bu tarz maçların oyuncusu oyun profili olarak. Ama herif normal değil ki. 15. dakikada kırmızı görme potansiyeli var. Ben olsam orta sahayı Donk - Ömer - Emre yapardım.
Aynen omer donk emre belki seri

tenor.gif

Yarin sahne senin kral...

papazın çayırında biz kaç defa 3 gol atmışız da bu sene atacağız ? yav sonra da basıyorlar küfrü.

işin hayal kısmını geride bırakıp gerçekleri konuşalım .
şikeciler şayet ligde kafaya oynayacaksa artık bizi yarın yenmek zorunda . başka pek de şansları yok .
bu durum onları gerginliğe iter biz o stada kafamız rahat olup 1 puana gittiğimiz zaman bunu genelde yaptık .

umarım aptal bir skor alıp havlu attırmazsınız bize.

Geri
Üst Alt