22 Şubat: Bjk 2-2 Trabzon
23 Şubat: Fb 2-3 Galatasarayımız

Her şey 23'ü gösteriyor...

Allahım senden başka çalacak kapımız yoktur, Yusuf Fahir babayı bir tek sen yenersin. Onlar gibi büyü yapmayız. Sadece dua ederiz. Sana açtık ellerimizi, bir tek senden niyaz ediyoruz. Yarınki galibiyeti bize nasip eyle yüce Allahım...

1582400815928.png

Orta sahamızda seri ve belhanda nın oynayacağını düşündükçe hafakanlar basıyor.

Bugünkü sonuçtan sonra yarın fb kazanır, kazandırılır. Lig yeniden hareketlensin diye yıllardır olduğu gibi kesin ve net hakem doğraması bekliyorum

Bugün Trabzon kazansaydi bizim milyonluk essekler daha fazla diken üstünde olacakti yarin. Simdi hepsi derin bir nefes cekmistir, Kadiköy'e uzun zamandir "bu maci mecbur almaliyiz tam bir ölüm kalim maci" parolasiyla gitmedik.

Yenmesek de olur senaryolariyla gidiyoruz hep kac senedir.

Fb cok zayif kazanma ihtimalimiz cok yuksek, aradaki kalite farki gecen senekinin de ustunde bence.

Hakem maci baglamaya calismayacak bir hakem bu yuzden kazaniriz diyordum ama bugunku macin berabere bitmesi iki takimi da frenleyecek malesef.
geçen sene fb kadrosu daha iyiydi net.

Belhanda oynamamalı.

Muslera

Mariano Donk Marcao Saracchi

Taylan Ömer

Feg Emre Kuru

Falcao(Adem)

Ben olsam boyle cikarim.

Bu kadar kritik bir maçta 100 kere denenip 100 kere hayal kirikligi yaratan, surekli aptalca top kaybedip takimi geri kosturan simarik ve beceriksiz Belhanda kesinlikle oynamamali.

Bugün Trabzon kazansaydi bizim milyonluk essekler daha fazla diken üstünde olacakti yarin. Simdi hepsi derin bir nefes cekmistir, Kadiköy'e uzun zamandir "bu maci mecbur almaliyiz tam bir ölüm kalim maci" parolasiyla gitmedik.

Yenmesek de olur senaryolariyla gidiyoruz hep kac senedir.

Beraberlik için tüm şartlar oluştu yine

fenerin hayvan gibi kuduz it gibi saldıracağı maçta 10 dk çıkaramayan sonrasında yürüyüş moduna geçen veteran falcao ilk 11'e yazılıyor :(
hatırlatayım maç 90 dk ve ilk çeyrek bitmeden oyuncu değiştirme lüksümüz yok .

sizin tanıdığınız bekleyip ümit bağladığınız falcao buydu ve bu adam öldü

şimdiki falcao ise alemci keyfe düşkün etçil bir veteran .

geri düşeriz 20 dk kala oyuna alınır maçın bitimine 5 dk kala eli belinde gezinir.

Allah kitap Muhammed aşkına kazanın artık şu maçı. Neymiş kazanmaya gerek yokmuş. 20 sene olmuş 20 sene. Götüne çarpsa gol olsa 1-0 yine bir kere kazanırsın. Hepsi de mi hakemden?

Çıkıp kazanacaksın artık yahu bunun bahanesi stresi yok. Çık oyna.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bakalım yarın sabahtan akşam beşe kadar nasıl duracağım ofiste? Lan derbi günü çalışılır mi renktaslarim? İsyan ediyorum yahu.. Vurduğu gol olsun takımımızın,bitsin bu gereksiz seri artık! Son olarak ; #FAA

Geri
Üst Alt