Hakan Türkoğlu
Parçalı Üye
- 2 Nisan 2011
- 3.771
- 3.952
- 1.413
Bugün günlerden Galatasaray.
Maçı 3-2 kazanacağız.
Maçı 3-2 kazanacağız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerin kadrosu belli sürpriz yapsalar Hasan Ali'yi oynatıp Dirar'ı sağda oynatırlar onun harici ellerinde yedekten sokabilecekleri bir adam dahi yok bence panik yapmaya gerek yok son 2 sene de şampiyon olurken de istediğimizi aldık ikisinde de galibiyet ucundan kaçmıştı bence böylesi bir maçı deplasman da oynamak daha iyi hele ki rakibin eksikleri varken herhangi bir puan kaybında şampiyonluktan uzaklaşacakları ihtimali de bulunuyor bizimkiler rahat oynasın yeter fenerde bireysel olarak kruse harici de çok ekstra bir oyuncu da yok özel önemler al rakibin hücumunu etkisiz hale getir gerisi senin hücum oyuncularında biter
Defansif orta saha çok önemli değil takım istekli olsun her açığı kapatırsın onun içinde hız lazım gerisi önemli değil sürekli top rakipteyken oyunculara toplu topsuz baskı yapmalıyız kısacası top kaleden uzaklaştırıp savaşmalıyızdogru fakat kruse vedat gibi önde top tutan adamları kimle durduracaz o işin uzmanı leminaydı su anda bunları tutabilecek birisi yok
ve kadrolar dogruyse seri ömer belhandayla cıkacaz yani önliberosuz büyük risk alacaz hic kesici oyuncu yok
Konuya abdestsiz girişler yasak mı?@Emrah Duvar paylastigin okadar Rose Bertram gifinden sonra bu konuya girerken bir abdestinden emin ol abi.
fener formasi giyen sisko zekeriya olusumunu mu kastediyo bunlar seni seveni derken....''Seni de seni seveni de sevmiyoruz'' olabilir
Konuya abdestsiz girişler yasak mı?
kesici oyuncu olmak zorunda değil bence liberosuz oynasak bence daha etkili oluruzdogru fakat kruse vedat gibi önde top tutan adamları kimle durduracaz o işin uzmanı leminaydı su anda bunları tutabilecek birisi yok
ve kadrolar dogruyse seri ömer belhandayla cıkacaz yani önliberosuz büyük risk alacaz hic kesici oyuncu yok
Feghouli mi defansın arkasına sarkacak ?Fbnin kadro ne olacak bence o önemli. Stoperde falette diyen jailson diyen var. Isla-serdar-falette-hak çıkarsa bu defansa gol atamayan takım gözüme gözükmesin. Feg ve onyekuruyu doğru bi şekilde arkaya sarkıtırsak eksik bile bırakırız bu kamilleri. Ortasahaları her türlü fizik olarak ezer bizim ortasahayı ama krıse dışında yaratıcı adam yok onu da bi zahmet kilitleyelim
Uzun zamandır almadım valla ceno dolanıyorum. Süresiz banlarsanız anca paklarGusulden emin olup, sag ayakla girmekte fayda var.
Ismail Enver abide Fetih suresini okursa sancagi dikeriz!
Falette'yi bence oynatamazlar geçen hafta ankaragücüne karşı denemedilerse hele ki bu maç derbiyse o riske girmezler Jailson oynar Tolga'yı orta saha yaparlar. Çok kadroya dokunacaklarını sanmıyorum Başak ve Trabzon maçlarında çıktıkları kadroya yakın çıkarlar. BFbnin kadro ne olacak bence o önemli. Stoperde falette diyen jailson diyen var. Isla-serdar-falette-hak çıkarsa bu defansa gol atamayan takım gözüme gözükmesin. Feg ve onyekuruyu doğru bi şekilde arkaya sarkıtırsak eksik bile bırakırız bu kamilleri. Ortasahaları her türlü fizik olarak ezer bizim ortasahayı ama krıse dışında yaratıcı adam yok onu da bi zahmet kilitleyelim
Aga karşımızda atlet adamlar yok. Fegin sene başındaki hantal hali yok 2-3 maçtır. Her türlü kaçar ama adam hiç topla kaleye yönelmiyor arkaya sarksa bile kanada açıyor kendini nedenseFeghouli mi defansın arkasına sarkacak ?
Başka hücum aksiyonları bulalım Sekidika bile daha faydalı olur takıma defans arkasına atılan toplarda
He zaten senelerdir adamlar sayemizde sampiyon oluyorfb'yi zora düştüğünde veya morali bozulduğunda her zaman yanında olup onu hayatta tutmuş olan bir takımız . ondan dolayı pek bir heyecan yok.
Uzun zamandır almadım valla ceno dolanıyorum. Süresiz banlarsanız anca paklar