Falette'yi bence oynatamazlar geçen hafta ankaragücüne karşı denemedilerse hele ki bu maç derbiyse o riske girmezler Jailson oynar Tolga'yı orta saha yaparlar. Çok kadroya dokunacaklarını sanmıyorum Başak ve Trabzon maçlarında çıktıkları kadroya yakın çıkarlar. B
O daha iyi jailson sıçışlarda sene başından beri. Tolga-ozan ortasahası mustafa sarp-ayhan tadında bişey.

Biz bunları anca net bir skorla yeneriz orada. 60'ta 2-0 filan önde olsak bile derbi deplasmanı psikolojiyle geri yaslanırsak hata yapar maçı çevirtiriz. Geçen yıl Sami Yen'de iğrenç Fener'e bile yaptığımız gibi. Maçta öndeyken bile daha fazla golü arayan bir Galatasaray görebilirsem o zaman galibiyete inanabilirim. Daha maçın ilk dakikalarından yaldır yuldur basan rakibe karşı ayaklar titrer, Allah korusun erkenden de bir tane yersek belki yenilmeyiz ama bu seri de yine uzar. Şu aşamada Fenerli olmadığımız ve hedefimizin de Fener'i şampiyonluktan etmekten önce Galatasaray'ın şampiyon olması olduğuna göre 90 dakika galibiyeti arayan bir Galatasaray görmeyi diliyorum. Aptal saptal konsantrasyon eksiklikliklerine, Alanya deplasmanı gibi vurdurulan yan toplara ve daha kötüsü alınamayan ikinci toplara çok dikkat etmeliyiz. Rodrigues'i, sağ kanadı olmayan Fener'in onun dışında akan oyunda gol atması pek mümkün görünmüyor zaten. Bir de artık şu ego savaşlarından kurtulup Kruse'ye adam adama markaj verilmesi lazım. İlk yarıdaki maçta heriflerin gol atası yokken bile az daha o sarı kafanın ayağından zorla gol yiyecektik.

Allah yardımcımız olsun vurduğumuz gol, vurdukları ofsayt olsun inşallah. Maçın hakemine de cesaret ve vicdan diliyorum.

Muslera

Mariano Ahmet Marcao Linnes

Donk Seri

Fegh Akbaba Onyekuru

Adem

Fbnin kadroya bakıyorum da sağda dirar solda deniz yazmışlar. Ulan şu adamlara kanadı verirseniz defolun gidin. Umarım saracchi düzelmiştir adım attırmaz bunlara

IMG_5071.webp

O daha iyi jailson sıçışlarda sene başından beri. Tolga-ozan ortasahası mustafa sarp-ayhan tadında bişey.
Ne olursa olsun ya da rakipte kim oynarsa olsun bizimkiler kalite ve form olarak net daha iyiler iş Fatih hocada takımı motive ederse 1 veya 3'le ayrılırız ki böylesi maçları severiz nedense iç sahada oynamaktansa böylesi bir maçı deplasman da oynamak daha rahat olabilir diye düşünüyorum

sene boyunca sol bek dirar kanatlarda tolga ozan oynadılar şimdi bizim maçta dirar sağ kanat,sol kanat deniz,hasan ali sol bek deniyor.mevkilerine uygun oyuncular bizim maçta oynuycak galiba, yıldızlaşırlar muhtemelen, özellikle dirar

Tolga'yı ortaya alacağını sanmam ama bizim açımızdan çok iyi olur. Orta sahada bizimkilerle yarışabilirler top kaptırmada nötrlenir orası.

Sol kanada kimi koyacak bu durumda? Deniz-Ferdi? Dirar da olabilir.

Ne olursa olsun ya da rakipte kim oynarsa olsun bizimkiler kalite ve form olarak net daha iyiler iş Fatih hocada takımı motive ederse 1 veya 3'le ayrılırız ki böylesi maçları severiz nedense iç sahada oynamaktansa böylesi bir maçı deplasman da oynamak daha rahat olabilir diye düşünüyorum
Luyindama ve lemina olacaktı ki off offff. O zaman donk-lemina ortasahası yap atkada da luyindama çin seddi gibi anasını satayım

Tolga'yı ortaya alacağını sanmam ama bizim açımızdan çok iyi olur. Orta sahada bizimkilerle yarışabilirler top kaptırmada nötrlenir orası.

Sol kanada kimi koyacak bu durumda? Deniz-Ferdi?
Muhtemelen eğer öyle yaparsa denizi koyar Ferdinin 90 dakika oynayabileceği kondisyonu yoktur ama Ersun yenilmemek için çıkacağını düşünüyorum daha defansif bir kadro görebiliriz sürpriz de olmaz.

Luyindama ve lemina olacaktı ki off offff. O zaman donk-lemina ortasahası yap atkada da luyindama çin seddi gibi anasını satayım
Geçen sene Luyindama - Marcao yoktu hakem adam gibi maç yönetse galip geliyorduk kadrolara çok takılmıyorum yarın Ahmet de oynasa ya da başka biri de oynasa aşırı motive şekilde oynayacak bence derbiler de kadrodan çok sakinlik gerekiyor kim gergin taraf olursa baştan geriye düşüyor gergin tarafın fener olduğunu düşünürsek top kayıplarında veya hatalarda her geçen dakika geriye düşmeye başlarlar hele ki pozisyonlara girersek mağlubiyet yaşayacak kadronun kendilerini olacağı düşüncesiyle geriye yaslanmaya bile başlarlar son yıllarda 20 yıllık seri artık bize avantaj onlara dezavantaj olmaya başladı onlar kaybetme korkusuyla kendi oyunlarını sahaya yansıtamazlar tek amaca döndü seriyi devam ettirmek yarında öyle olacaktır geriye bile kapabilirler

gecen hafta hasansio yüzünden cok elestiri yedi adamı hic hazırlamadan bizim macta 11 cıkaracak bence ersun

stopere faletteyide koyabilir cunku gecen hafta ilk defa taraftar istifa dedi

Geri
Üst Alt