birlik olacağımız günde yaptıklarınıza bakın, neredeyse belhanda oynayacaksa yenilelim daha iyi diyeceksiniz, üzücü

birlik olacağımız günde yaptıklarınıza bakın, neredeyse belhanda oynayacaksa yenilelim daha iyi diyeceksiniz, üzücü
Falkoa'sindan Feg'ine, Muslera'sindan Donk'una sallayip duruyorsun. Biz Belhanda'ya sallayinca mi birlik aklina geldi?

Falkoa'sindan Feg'ine, Muslera'sindan Donk'una sallayip duruyorsun. Biz Belhanda'ya sallayinca mi birlik aklina geldi?
sen durduk yere sallıyorsun ben maçta kötü oynadıklarında sallıyorum. musleraya da ne salladım yav hiç acımadım değil mi? dediğim şey fb maçlarında yenmeyecek türde goller yiyo bu o da 2-3 tane yemiş. neyse daha fazla uzatmayacagım konuyu durduk yere ceza almak istemiyorum yine

sen durduk yere sallıyorsun ben maçta kötü oynadıklarında sallıyorum. musleraya da ne salladım yav hiç acımadım değil mi? dediğim şey fb maçlarında yenmeyecek türde goller yiyo bu o da 2-3 tane yemiş. neyse daha fazla uzatmayacagım konuyu durduk yere ceza almak istemiyorum yine

Hadi digerlerine Ok da Feghouli'ye durduk yere salladigina bircok kere sahit oldum.

Hadi digerlerine Ok da Feghouli'ye durduk yere salladigina bircok kere sahit oldum.
çünkü 70 dk oyunda gizlenen, kenar oyuncusu olmasına ragmen kenara devre bitiminde ugrayan, onun haricinde orta alanda dolanıp duran, top ayagına gelirse şut/pas atan, 70ten sonra koşmaya başlayıp taraftarın gözünü 90 dk mücadele edermiş gibi boyayan sevmediğim bi topcumuz

çünkü 70 dk oyunda gizlenen, kenar oyuncusu olmasına ragmen kenara devre bitiminde ugrayan, onun haricinde orta alanda dolanıp duran, top ayagına gelirse şut/pas atan, 70ten sonra koşmaya başlayıp taraftarın gözünü 90 dk mücadele edermiş gibi boyayan sevmediğim bi topcumuz
Belhanda'da 2 metre yanina pas verirken bile hata yapan,takimi her an 10 kisi bırakabilecek,ne ofansif ne defansif yonu 5 para etmeyecek bir herif

Feg'i bu sezon taraftarlar arasindan begenen pek yok ama olusu Belhanda'dan iyidir. Ona salliyorsan Belhanda'ya da sallaman lazim da neyse.

Bu herif nerede @Mehmet Eroğlu bir kaç saat önce sana uyuma diyordu kendi ortadan kayboldu.
Arazi olmayi sever.

Sag kanadi Isla - Dirar yapar orasi kesin bence. Normalde sol tarafa daha ofansif bir kanat koyar derdim de Ersun son haftalarda belli etti bayagi korkuyor bu mactan. O yüzden sol tarafi da H.Ali - Tolga yapip orayi da dengeleyip garantilemek ister.

Böylece merkez de Ozan - Jailson olur herhalde. Keske merkeze Tolga kazmasini alsa cok güzel olur.
Orta saha da bir Ozan - Tolga Tandemi ile çıksa Ersun tadından yenmez.

Resmen orta sahayı ezeriz.

Sen hele bi belhandaya sallada diger oyunculara sirasi gelir.

Orta saha da bir Ozan - Tolga Tandemi ile çıksa Ersun tadından yenmez.

Resmen orta sahayı ezeriz.
Ezmemiz zor. İkisi de çalışkan oyuncular her ne kadar beceriksiz olsalarda. Bizim yapmamız gereken sakin kalıp pas oyunu oynamaya çalışmak. Ayaklarımız daha iyi.

Ezmemiz zor. İkisi de çalışkan oyuncular her ne kadar beceriksiz olsalarda. Bizim yapmamız gereken sakin kalıp pas oyunu oynamaya çalışmak. Ayaklarımız daha iyi.
Fatih Terim ve sakin kısa pas oyunu ?!
:)

..evet bizim oyuncular daha teknik. Topu kaybetmeden kanatlardan hızlı ataklar yapmalıyız.

yarin fatih hoca ahmet calik ile baslamayacak bence. cünkü emin bayram u19 macinda ilk 11‘de oynamis. yedek stoper ahmet calik yani fb macinda

Lemina yokken Gustavo malının beleşten cezalı olması çok iyi oldu yalnız. O da olsa korkunç kalite ve daha önemlisi emek farkı olacaktı orta sahada.

Geri
Üst Alt