Kadroda Belhanda yerine Ahmet olsun isterim. Üç stoperli formatta hem savunma daha sağlam olur, hem zaten defansif özellikleri çok yüksek olmayan Mariano ve Saracchi' yi daha önde kullanarak hücum gücümüz de artmış olur...

Karşılama töreninde sarfettiği eforu henüz hiçbir maçta gösterememiş olan Falcao da ilk 11 çıkmaz umarım, Adem' e haksızlık olur...

yenilirsek bu sezon için defteri kapatırız gibi geliyor bana.

normal şartlarda zaten uzun süredir galip gelemediğimiz bir deplasmanda kaybetmek çok sıkıntı yaratmaz ama bu sene takım ite kaka ilerliyor. bir kayıp ile tepe taklak hale gelirsek şaşırmam. önümüzdeki haftalarda çok zor maçlar var. deplasmanlar bir tarafa evdekilere bile kazanırız demek zor.

normal şartlarda zaten uzun süredir galip gelemediğimiz bir deplasmanda kaybetmek çok sıkıntı yaratmaz ama bu sene takım ite kaka ilerliyor. bir kayıp ile tepe taklak hale gelirsek şaşırmam. önümüzdeki haftalarda çok zor maçlar var. deplasmanlar bir tarafa evdekilere bile kazanırız demek zor.

ne alaka yenilsek bile potadayız daha kaç maç var herkes takılacak

1257DC7A-4DB7-4CC8-81FF-F3D153BE2F75.webp

Sen hayırdır?

Bizim derdimiz sampiyon olmak
Onlarin tek derdi ise bize yenilmemek
O yuzden gerecekler, sertlestirecekler, sinirlendirecekler

Kesinlikle diger maclari etkileyecek kirmizi ve cezalara dikkat etmeliyiz
Sakin kalirsak zaten istedigimizi de aliriz

Kazanirsak maç sonu takımımız bir fairplay örneği olarak full kadro stadin butun tribunlerini selamlasin. Bir tur atsinlar
Selamlasınlar tabii de uzaktan uzaktan...Menzile girerlerse stadın koltukları başta olmak üzere kafalarına yemedikleri nesne kalmaz!..

allahım tek isteğim zeminde konfeti olmasın allahım lütfen
çok fena geriyor beni o görüntü :mad: :mad:

Geri
Üst Alt