bizim maçların hepsi zor neredeyse.

fener'in fikstürü bize kıyasla daha kolay.

bizim bir anda yaşadığımız yükselişi fener de yaşayabilir fikstürden ötürü.
trabzonun da çok zar depleri var ayrıca fbnin anadolu takımları ile çok maçının olması fikstürünün zor oluğunu gösterir : ) anadolu takımlarına puan kaybettiği için son 12 yıldır 2 şamplukları var.

Derbi gunleri sari ve kırmızı üye patlaması yaşanıp forumda negativite empoze ediliyor sanirdim hep. Lakin bu iş tecrübeli uyelere de gecmis sanırım. Anlamıyorum sık sık ayni seyleri soyleyip ne hedefleniyor. Sadece sinerji bozup rahatsiz ediyor forum ahalisini. Eger kazanacagimiza inanmiyorsan eyvallah, ama bunu bir zahmet yolu yordamina uygun sekilde paylassak. Goze batiyor suan

formda olan topculari kesmemiz ne kadar dogru acaba

hayirlisi

Derbi gunleri sari ve kırmızı üye patlaması yaşanıp forumda negativite empoze ediliyor sanirdim hep. Lakin bu iş tecrübeli uyelere de gecmis sanırım. Anlamıyorum sık sık ayni seyleri soyleyip ne hedefleniyor. Sadece sinerji bozup rahatsiz ediyor forum ahalisini. Eger kazanacagimiza inanmiyorsan eyvallah, ama bunu bir zahmet yolu yordamina uygun sekilde paylassak. Goze batiyor suan

Bazılarımızın gerçekten umudu yok.
Bazılarımız o tarz mesajlarla totem yapıyor.
Bazılarımız fenerli, bu tarz postları sinir bozma amaçlı yazıyor ama ilk ikiden biri sanılıp siteden atılmıyor.

bence Falcao karari dogru, Adem sonradan oyuna girip belki birseyler yapabilir

ama Akbaba olsaydi keske

Fenerbahçe son konuşulan kadrosuyla çıkıyor ozan tolga tolgay falan normalde atak yapamazlar ama maç kadiköyde olunca birşey de söyleyemiyor insan

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bence dirar kanatta iyi ortalar açabiliyor o tehlikeli olur içerde vedat da varken. dirar hep sol bek oynadı şimdi bu maçta asıl mevkisine geçti ya 1 gol 1 asist ile oynarsa şaşırmam. O stadda hepsi top class oyuncu olur şimdi :asd:

Evet kiymetlimiz belhanda sahada. Hadi cumleten gecmis olsun. Maçın izlenecek bir yanı kalmadı.

yenilirsek bu sezon için defteri kapatırız gibi geliyor bana.

normal şartlarda zaten uzun süredir galip gelemediğimiz bir deplasmanda kaybetmek çok sıkıntı yaratmaz ama bu sene takım ite kaka ilerliyor. bir kayıp ile tepe taklak hale gelirsek şaşırmam. önümüzdeki haftalarda çok zor maçlar var. deplasmanlar bir tarafa evdekilere bile kazanırız demek zor.
Evet, 6 maclik seri kotu futbolu unutturdu biraz, halbuki yendigikiz 6 takim icinde puan tablosunda ilk dokuz icinde yer alan tek takim bile yok. Takim ayni les futbola devam ediyor.
Belirleyici maclar bugun basliyor ve takim hic umut vermiyor, bu aksam kazanirsak ancak o zaman sampiyonluk adayi oluruz, aksi takdirde ligi ilk 3’te bitirmemiz bile zor. Ilk devre oldugu gibi

Emre Akbaba'nin defansif yonu neredeyse hic yok ve Lemina da olmadigi icin Belhanda'yi tercih etti bunu anlarim da formda olan Adem'i kesmesi yanlis tercih

Geri
Üst Alt