Bence penaltı doğru idi. Marcao topa müdahale ediyor tamam ama, hareketin devamında biçiyor. Orada o şekilde dengesizce dalınmaz. Umarım aklını başına toplar. Yeneceğimize yürekten inanıyorum.

bizim golden sonra fener maçta ilk kez hücum yapmaya başladı.

biraz hazırlıksız yakalandık ve bir kaç tehlike yarattılar.

onun haricinde 40 dakika oyuna hakim olan bizdik.

ikinci yarıda top onlarda kalırsa baskıya karşı sinmemek lazım. diri kalırsak kontra ile öne geçecek fırsatlar bulabiliriz.

ama oyun üstünlüğü bizde olursa mutlak gol için yüklenmeye gerek kalmadan kontrollü oynamak daha doğru olur.

Seri
Mariano
Belhanda
Falcao

baya iyiler. Falcao serdar+ ozana Sari yedirdi. Kosularla baya bosluklar yaratti vs

ben takimi begendim

en son ne zaman derbi deplasmaninda üstün oynadik, sadece posizyonlari iyi degerlendiremedik

umarim ikinci yarida golü bulariz, fbnin sutu yok neredeyse
2011-2012 2-2lik derbiye benzettim o kadar olmasa da ezdik sayılır yine de.Bu sefer alıcaz inşallah

Dün beşiktaşa bu gün bize anasını satayım. Onyekuru'nun pozisyonları nasıl bir salaklık kafamda saç kalmadı amonyum.

Adamların şutu yok maç 1 1 . 3 senedir deplasmanda böyle harika oynamadık be. Bu arada marcao büyük maçlarda tam bir bomba

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vallahu bu fb yenemezsek cok uzulurum . Bokun boku kadar oynuyorlar .hadi aslanlar .
2 yari belhanda ciksin uzerine oynayacaklar kirmizi almasi icin emre girmeli

Отправлено с моего SM-A520F через Tapatalk

Akbaba hemen 2.yarının başında girer bence sarı kartı varken Belhanda'yı riske atmaz.Belhanda standart oyununun 2 kat üzerinde oynadı yalnız.

Geri
Üst Alt