Bu sezon deplasmanda en çok pozisyona girdiğimiz maç oldu, burası Kadıköy son sözü biz söyleriz diyen Ersun'a girsin bu

Hakem harbiden müthiş maç yönetti.

soyle diyelim bence: Ilk defa macin hakemi hakemligin nasil olmasi gerektigini gosterdi. Kartlarin hepsi dogru.

1 sariyi es gecti.

supheli oldugum 1 pozisyon var. Fatih Hoca Sari gordu. orda saha icine girdigi icin sari verdiyse yanlis yapti, ki ersun yanal kirmizi gordu. (burda eger ersun yanal saha icine girdiginden dolayi ise)

maç öncesi açılan pankart sonlara doğru ise seni sevmeyen ölsün tezahuratı.

yemin ederim göt olmak için özel bi çaba harcıyor sürekli adamlar yav.

apollonun rockyi nakavt ettiği bi koreografi açtılar ulan apollo şikeyle yendi ilk maçı 2. maçta da rocky götünden kan aldı adamın.
yani zorla yav yav zorla gelin bizi sikin dediler. acımadan sikin acırsan acımayanı buluruz dediler.
siktik

Apollo'ya sokayım. Yaşına başına bakmadan Rus abinin karşısına çıktı, gördü eşeğin büllüğünü.

vPlzwvOa_400x400.webp

o degilde belhandada kirmizi yedi suan cok keyifliyim
nasıl denizi attırdı ama. ben bu deniz itinden cok tırsıyodum hatta mac oncesi de yazıyodum vurur muslera tutamaz falan diye çok iyi oldu. falcao zaten çıkacaktı erken cıktıgı da iyi oldu. yani galibiyeti getiren hareketti bu
ERexYbxXYAEe5mN.webp

20 sene sonra galip gelmek filan neyse de, bir o kadar da neye seviniyorum biliyor musunuz...

Ali Koç gelecek lige ambargo koyacağız dediler, küme düşmemeyi geçen sene 32. haftada garantilediler.

Ersun Yanal gelirse yine nisanda şampiyon oluruz dediler ve twitter ile başa getirdiler, 20 yıllık seri Ersun Yalan ile bozuldu. Şimdi istifa diyorlar.

Yav vallahi muazzam bir olay. :D

leminayı da aramadık bu arada keşke olsa tabi ama onsuz burada kazanmak takım için önemliydi

20 sene sonra galip gelmek filan neyse de, bir o kadar da neye seviniyorum biliyor musunuz...

Ali Koç gelecek lige ambargo koyacağız dediler, küme düşmemeyi geçen sene 32. haftada garantilediler.

Ersun Yanal gelirse yine nisanda şampiyon oluruz dediler ve twitter ile başa getirdiler, 20 yıllık seri Ersun Yalan ile bozuldu. Şimdi istifa diyorlar.

Yav vallahi muazzam bir olay. :D
reis sen mi 1-3 diyodun

Geri
Üst Alt