EReyfIQXYAMLxKD

Neyse artık yeter güldük eğlendik, zaten daha önce de yazdım aslında öyle gözde büyütülecek bir durum da yoktu, 10-15 yılın istatistiğine bakıldığında derbilerde eşitlik vardı, şu kadar yıldır yenemiyor dediklerinin yarısından fazlası beraberlikti aslında. Boş takımların büyük takımlar karşısındaki ezikliğini gidermesinden başka bir şey değildi.

Neden çok sevindik ? Senelerdir orada fb'den daha iyi oynamamıza rağmen bir türlü galibiyet gelmiyordu, direkten dönen saçma toplar, absürt rakip golleri, hakem ''hataları'' vs derken belirli bir birikim oldu ve o birikim bugün boşaldı mesele bundan ibaret.

Esas sevinilecek taraf, bu saatten sonra şampiyonluğun en büyük adayıyız. Türkiye'nin Bayern'i olma yolunda hızlı adımlar atıyoruz, bilmem kaç nesildir çocuklar ekseriyetle Galatasaraylı oluyor tehlikenin farkında bile değiller, 5-10 yıl sonra korkunç bir şekilde fark atmış olacağız taraftar sayısında.

Mesaj bu kadar.

soyle diyelim bence: Ilk defa macin hakemi hakemligin nasil olmasi gerektigini gosterdi. Kartlarin hepsi dogru.

1 sariyi es gecti.

supheli oldugum 1 pozisyon var. Fatih Hoca Sari gordu. orda saha icine girdigi icin sari verdiyse yanlis yapti, ki ersun yanal kirmizi gordu. (burda eger ersun yanal saha icine girdiginden dolayi ise)

Bu serefsizler alismis her sene 5 tane kirmizi kartlarinin es gecilmesine. Senelerdir yapilan haksizliklar, ofsayttan goller, olmayan penaltilar, hele gecen sene attiklari ikinci golde Feghouli’ye yapilan %1000 faulun es gecilmesi... Hepsi bu macta burunlarindan geldi, oyle bir koyduk ki bi 20 yil acisi cikmaz.

Allah’a bin sukur!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Terim: Bu galibiyete Galatasaraylılar çok sevinmiştir, bende bu yüzden çok mutluyum.

Ulan şu adamı sevmeyebilirsiniz de, linç seviyesinde eleştirmeyi de bırakın artık be.
Adam yaşayan efsanemiz, saygı duyun en azından adama, adam seni sevindirdiği için senden benden daha mutlu eminim. Nasıl saygısızlık yapıyor bir Galatasaraylı Terim'e , aklım fikrim almıyor, seviniyorum ki almayacakta. Babam benim !!

Geri
Üst Alt