Benim icin fenerbahce Galatasaray rekabetinin suandan itibaren zevki kacmistir. Tek tutunduklari kaleyi de fethettik. Artik fenerbahceyi yenmisiz yenmemisiz zigimde degil Artik duzenli sampiyonluk ve avrupada basari ancak beni tekrar zevke getirir.

ERfBo3KWoAEe8ZW

Penalti degilmis di mi
onyekurunun pozisyonda penaltı değil diyor. Ona göre oyuncuların yapabileceği bir şey yok topa müdahele ediyor o pozisyon orada bitti, tamamen oynatma üzerine konuşuyor bir miktar haklı gibi ama bana kalsa ikisi de penaltı sonuçta aynı pozisyonların rakibe müdehalesiz halleri oluyor

onyekurunun pozisyonda penaltı değil diyor. Ona göre oyuncuların yapabileceği bir şey yok topa müdahele ediyor o pozisyon orada bitti, tamamen oynatma üzerine konuşuyor bir miktar haklı gibi ama bana kalsa ikisi de penaltı sonuçta aynı pozisyonların rakibe müdehalesiz halleri oluyor

ikisi birbirine çok benziyor.

değilse ikisi de değil.

ama bence iki pozisyonda da topun hücumcunun önünden tamamen uzaklaşmaması sebebiyle penaltı kararları değişmedi. o toplar sahayı terketse ya da başka bir tarafa açılsa iki pozisyon da penaltı olmazdı.

Seri müthiş oynadı.Biz şimdi bu adamın hangi halini baz alacağız.Belhanda ise umarım bundan sonra forma yüzü göremez.Rakibin ve tribünlerin direnci kırıldığı an hepsini ateşledi.Maçın uzamasına sebep oldu.Bu maçta eğer Eskişehir’den aldığımız oyuncu yedekten dahil olsaydı(kadroda bile yoktu),Onyekuru’nun kaçırdıklarına rağmen muhtemelen hızıyla ve bulacağı boşluklarla 6-0’ unutturacak bir skor ortaya çıkabilirdi.

Son düzenleme:
Ersun’un aklina istifa ederse tazminat alamayacagi gelmis vazgecmis
Istifa yok istifa yok
Haftaici bigun toplanti yaparim hakeme filan gecirir gazlarini alirim demis

Geri
Üst Alt