ersun harbi mal he jailsonu stopere koydu sonra golü yiyince islayi cikardi. hasan aliyi cikarmasi lazimdi. bu kadar angutluga ragmen su herif es kaza 1 puan alsa gsyi sampiyonluktan ettik falan diyecekti iste öyle zorlu centerda hadsiz hadsiz hakemlere ayar vermek istersen adama böyle sokarlar.

Ya bu kadar mutlıçu hiç olmamıştım helal olsun size be helalll

ersun harbi mal he jailsonu stopere koydu sonra golü yiyince islayi cikardi. hasan aliyi cikarmasi lazimdi. bu kadar angutluga ragmen su herif es kaza 1 puan alsa gsyi sampiyonluktan ettik falan diyecekti iste öyle zorlu centerda hadsiz hadsiz hakemlere ayar vermek istersen adama böyle sokarlar.
kıçından nefes alıyordu maç boyu atılana kadar kenarda acı cektı durdu baya baya çok sağlıksız hasta gibi duruyordu

kıçından nefes alıyordu maç boyu atılana kadar kenarda acı cektı durdu baya baya çok sağlıksız hasta gibi duruyordu
bizimkiler fizik olarak da ezilmedi. mac eksigi olan saracchi ve onyekuru bile ikili mücadeleye girmekten kacinmadi. adamin seyinden böyle kan alirlar. onyekuruyu 3 fenerli tutamadi bi pozisyonda, sonra pert oldu 2si :D

ben sevindim bi saat kadar falan ama kesildim galiba ya... derbi maçtı yendik... şampiyon mu olduk??? yoo... bilemiyorum yani şimdi geçen haftaki malatya maçı ile bunun farkı neydi.

BİZİM ŞAMPİYON OLMAMIZ LAZIM...

Bu saatten sonra ne Trabzon ne Sivas Ne Basak onumuzde durabilir hepsine koyar geceriz .Biz Fb ile depte ne zaman berabere kalsak sampiyon oluyorduk bu sefer yendik adamlari diğerleri Tırt gelir tırt gider

o degilde ömer son dakikada gol kacirdi bir de, kimse konusmuyor ama orada fazladan 1 adam olsa muhtemelen 4lemistik mallari

bizimkiler fizik olarak da ezilmedi. mac eksigi olan saracchi ve onyekuru bile ikili mücadeleye girmekten kacinmadi. adamin seyinden böyle kan alirlar. onyekuruyu 3 fenerli tutamadi bi pozisyonda, sonra pert oldu 2si :D
aylardır kadıkoyde puan farkını 7 puan olarak hesaplayıp duruyorudn helal olsun haklı cıktın reis
farkı 7 puana fener cıkartır dıyordun ama olsun sonucta 7 puan. :asd:

Geri
Üst Alt