Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
fb taraftarı fb otobusunu taşlıyor suan
hangi kanal reis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fb taraftarı fb otobusunu taşlıyor suan
aspor reishangi kanal reis
konuştuk dimi yavabi onu senle konustuk ya kafan güzel sanırım![]()

kıçından nefes alıyordu maç boyu atılana kadar kenarda acı cektı durdu baya baya çok sağlıksız hasta gibi duruyorduersun harbi mal he jailsonu stopere koydu sonra golü yiyince islayi cikardi. hasan aliyi cikarmasi lazimdi. bu kadar angutluga ragmen su herif es kaza 1 puan alsa gsyi sampiyonluktan ettik falan diyecekti iste öyle zorlu centerda hadsiz hadsiz hakemlere ayar vermek istersen adama böyle sokarlar.
konuştuk dimi yav
zafer sarhoşluğu hatırlamyamadım ilk etapta![]()
bizimkiler fizik olarak da ezilmedi. mac eksigi olan saracchi ve onyekuru bile ikili mücadeleye girmekten kacinmadi. adamin seyinden böyle kan alirlar. onyekuruyu 3 fenerli tutamadi bi pozisyonda, sonra pert oldu 2sikıçından nefes alıyordu maç boyu atılana kadar kenarda acı cektı durdu baya baya çok sağlıksız hasta gibi duruyordu
nıye ulan ben senı attırdım mı da kinlendinama bi gün attıracam abi seni⚽ SL 19/20 H:23 | Fenerbahçe 1-3 Galatasaray | MS | 23 Şubat
noldu lan anlamadım küfürden attıracaktım seni de 100yılda bir olacak olan şey oldu küfür serbest imiş 10 dk.www.gscimbom.com

arkamdan seviniyosun her ceza alışımda üzülüyorumnıye ulan ben senı attırdım mı da kinlendin
genede ceza almamı istediğin zaman söylersin uygun bi günümde paslasırız![]()
Kes Onyekuru biraz becerikli olsa tarihi fark olacakAglayabilirsin
aylardır kadıkoyde puan farkını 7 puan olarak hesaplayıp duruyorudn helal olsun haklı cıktın reisbizimkiler fizik olarak da ezilmedi. mac eksigi olan saracchi ve onyekuru bile ikili mücadeleye girmekten kacinmadi. adamin seyinden böyle kan alirlar. onyekuruyu 3 fenerli tutamadi bi pozisyonda, sonra pert oldu 2si![]()