Laaaannn topicin güzelliğine bak laaaannn FB:1 GS:3 yazıyor zzzzzzzzzzzzzuhhajhahajjajajahhajajaja

abi oturdum ikinci yarıyı izliyorum bi gün görüşecez biz :mad:
:Asd: ulan şeytan diyor bırak izlesin 2.yarıyı full ilk yarıydı hatta sen oha falan yazmıssın foruma o dakikalarda
dedim herif macı bırakmıs belhadanın hareketlere tepki veriyor artık :asd:

IMG_20200224_013235.webp

ub.mesaji

Falcao yerine o penaltıyı soğukkanlılıkla kullanabilecek bir tane adam yoktu Falcao kullanmasa Belhanda kullanacaktı bence bu daha sinir bozucu olurdu hele Diagne olsa kaosa bak penaltı da dövüş çıkardı :D

Gıcık bir apandisit belasıyla ve ameliyatla mahvolan haftama iyi geldi bu galibiyet.

İlk yarı takım ikinci yarı oturacak demiştim. Hem oyuncu bazında hem de taktik bazında ilerleme kaydetmişiz. Fatih Terim'i herkes acımasızca eleştirirken ben tıpkı geçen seneki gibi mevcut takıma uygun bir taktik ortaya çıkaracağını ve tıpkı geçen seneki gibi ligin ikinci yarısında bunu hissedeceğimizi söylemiştim. Herkes adama taktik yoksunu diyor ama bence bu adam bir deha ve bunu çok az insan anlayabilir. Avrupa'da başarılı olmadığı için eleştiriliyor ama bunun için istikrarlı bir kadro lazım. Adam her sene farklı kadrolarla şampiyonluğa oynuyor. Bizim milyon eurolar harcayacak paramız olmadığı için istikrarlı bir şablon üretmeliyiz.

Geri
Üst Alt