galaerman renktaşın kapanan kaçıncı hesabı bu, çocuk amme hizmeti yapıyor full yüklüyordu maçları.

upload hızım yüksek olsa yüklerdim maçları

avrupada yaşayıp indiren varsa yüklesin yandexe
1 gbyte internetim gitti ama değdi 1. yarıyı indirdim şimdi asıl 2. yarı lazım bana. 1. yarıyı istersen yükleyebilirim yandexe ama yükleme nasıl oluyor hiç bilmiyorum

Ulan o değil de ne koyduk beaaa

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kralin yazisina okuyalim

kalsın renktaş bein telif attıysa buraya filanda atar, başımıza iş açmayak :D
all rights reserved bein tüm hakları sakladıysa maçın full 90 dakikasını devamlı olarak yayımlamalı bir hafta boyunca 24 saat hiç ara vermeden gece gündüz demeden develer ayda 100 lira almasını biliyorlar ama

fbyi ayaga kaldiracak tek isim sadetin saran su an

o baskan olana kadar kulubu sportif ve maddi anlamda iyice mahvolur

İkinci dünya savaşına girerken Churchill'in İngiliz halkına kan,meşakkat, ter ve göz yaşı vadedmesi misali gerçekleri söylemesi lazım Ali Koç'un veya başkan her kimse.

Fenerin sorunu bir değil iki değil öyle hemen bir sezonda falan çözülecek problemleri yok bu sebeple kim gelirse gelsin yeniden yapılanma döneminden geçmeleri şart bu süreçte de başarılı falan olamazlar, saçma sapan bahanelerin arkasına sığınmayı bırakıp bu gerçeği bütün camiaya açıklamaları lazım aslında ama işte bunun yerine şampiyonluk vaadediyorlar sıkıntı bence esas olarak buradan kaynaklanıyor. Kim gelirse gelsin fenerin toparlanması 2-3 seneyi alır. Tabi burada toparlanmadan kastım şampiyonluğa ambargo koymak değil, yeniden kafaya oynayabilmeleri.

Sezona bu kadro yapısıyla başlasaydık, namağlup bir sezon geçirebilirdik.

images

MAÇIN 75’ DAKIKASI ŞU AN BEINSPORTS’TA! KRITIK DAKIKALAR BAŞLIYOR TEKRAR AÇIN IZLEYIN FALCAO KOYACAK GIBI :)

Geri
Üst Alt