Ne koyduk be..

20 yılı geçtim bir derbi deplasmanında ilk defa bu kadar ezdik, nasıl hırslanmışsa bizim mevcut topçular. Drogbalar sneijderler geldi ama bunlar efsane olarak tarihe geçti.
Adamlar Falcaoya paso laf atarsa cosar
Onyekurunun takimini ayirtmaya calisip, asik oldugu kulüpten uzak tutmaya calisirsan cosar
Donk marcao felan zaten piskopat
Nando da yeter artik dedi
Seri kendisini göstermek icin en iyi firsat olsrak gördü

Ne koyduk be..

20 yılı geçtim bir derbi deplasmanında ilk defa bu kadar ezdik, nasıl hırslanmışsa bizim mevcut topçular. Drogbalar sneijderler geldi ama bunlar efsane olarak tarihe geçti.

Bundan sonra her sezon böyle olmalı kadıköy'ü mezar yapmalıyız bunlara.

Nasıl çaktık fenere ama hahahaha.

yeminle skoru her gördüğümde yüzümde gülümseme oluşuyor :)

Maçın tekrarını izledim de Seri'nin savunma arkasına attığı toplarla Henry'i kaç kere kaçırmış sayamadım.Sağ kanada da bir tane Henry bulursak Seri daha fazla öne çıkacaktır.Jesse konusunda ümidim vardı ancak Terim Soso'yu kesmeyecek gibi görünüyor.

Hıncal Uluç: Galatasaray'ın zaferi maferi yok.. Sahadaki o Fener'i, herhangi bir ikinci lig takımı bile yenerdi. Fatih Terim'in Türk düşmanlığı ve Belhanda/ Feghouli keçi inadı olmasa, Galatasaray, 6-0'ın rövanşını "8" le bile alırdı.

ERnAHdOWoAAn_7b

Bundan sonra Kadıköy’de en rahat maçlarımızı oynayacağız.Karşımızda artık rakibimiz olamadığını anlayan ve düşünen camia ve taraftar topluluğu var.Bizim maçlarda silik futbol oynayacaklar.Ayrıca bu serinin bozulması o maçları yönetecek hakemleri de rahatlatmıştır.Seriyi bozan hakem olmak istemiyorum psikolojisinden kurtulmuşlardır.Ezeli rekabet sona ermiştir.Bjk Ts ne ise fb de artık o dur.

Geri
Üst Alt