Hemen sezon sonu alinmali, ve 1 sene kiraya verilmeli
Evet samsunspor da kalmak koşuluyla 1.5 milyon euro falan teklif edersek koşarak getirirler. Gelecek sene 1.ligdeki performansına gore kadroya katar veya yine kirsalariz.
Çocuk çok fena ya, tabi gol yememesinde samsunsporun fazla atak yememesinin etkisi var ama gel gelelim kalesini gole kapadığı mac sayisi da ortada. Utkucan izlesin maçları karar versin elin İtalyan gelir alır gider

😂
ERnOTWWXsAYll0t

yenilseydik maçın sonuna doğru açılacak olası pankartları şimdi görebilsek keşke.
rocky apollo olayının devamı banko vardı

O değil de, neler kaçmış yav. İnanılır gibi değil. Şimdi 15 dklık geniş özeti izledim, tarihi fark kaçmış. Normal bi lig maçında bu kadar pozisyona girsek o maç 6-0 filan biterdi ama işte konu FB olunca girdiğimiz pozisyonların anca 4'de 1'ini atabiliyoruz.

Neyse, buna da şükür.

Şimdi herkes Trabzon'a odaklandı ama bilmiyorum belki yanılarım ama Trabzon ilerleyen haftalarda umulmadık puanlar kaybedip FB'nin yaşadığı gibi bir akibet yaşayabilir.

Çünkü Ünal Karaman sonrası gelen hocaları Ünal hocanın sistemini ve yaptıklarını devam ettirebiliyor ama olurda işler kötü gitmeye başlarsa pek öyle planı olup müdahale edebilecek biri gibi değil.

En son BJK ile yaptıkları maç da bunun sinyallerini verdiler.

Benim tahminim son haftalarda finale yine geçen seneki gibi Başakşehir ile gireceğiz gibi. Çünkü rakiplerimiz içinde gerçekten hoca tarafından akord edilebilen ve planlı oynayabilen tek takım Başakşehir.

güzel bir galibiyetti. deplasmanda maç kazanmak hele hele fenere karşı kazanmak çok daha güzeldi. temennim fenerin tüm hırsıyla kupa maçına asılması ve ts'yi yıpratmaları. fb-bjk kupa maçında birbirlerine iyi hasar vermişlerdi umarım bu sezonda ts aynı bjk'nin uğradığı psikolojik hasara uğrar.

Şimdi herkes Trabzon'a odaklandı ama bilmiyorum belki yanılarım ama Trabzon ilerleyen haftalarda umulmadık puanlar kaybedip FB'nin yaşadığı gibi bir akibet yaşayabilir.

Çünkü Ünal Karaman sonrası gelen hocaları Ünal hocanın sistemini ve yaptıklarını devam ettirebiliyor ama olurda işler kötü gitmeye başlarsa pek öyle planı olup müdahale edebilecek biri gibi değil.

En son BJK ile yaptıkları maç da bunun sinyallerini verdiler.

Benim tahminim son haftalarda finale yine geçen seneki gibi Başakşehir ile gireceğiz gibi. Çünkü rakiplerimiz içinde gerçekten hoca tarafından akord edilebilen ve planlı oynayabilen tek takım Başakşehir.
Gelen hocalarının Ünal Karaman'ın sistemini ve yaptıklarını devam ettirdiğini kesinlikle düşünmüyorum. 5 maçta takımı Aykut Kocaman'lı Konyaspor'a çevirmeyi başardı.

BJK maçında kalede Uğurcan olmasa veya BJK birazcık kaliteli ayaklara sahip olsa o maç 5-0 filan biterdi.

Atanı ve tutanının günübirlik performanslarıyla gidiyorlar Ünal Karaman gittiğinden beri. Bir yerden sonra puan kayıpları kaçınılmaz olacak.

Geri
Üst Alt