Aynı şekilde benim de belirttiğim kurulu sistem ile gidiyorlar ama bu şekilde hiç bir hocalık faktörü olmayan hoca ile patlamaları sürpriz olmaz.

Gelen hocalarının Ünal Karaman'ın sistemini ve yaptıklarını devam ettirdiğini kesinlikle düşünmüyorum. 5 maçta takımı Aykut Kocaman'lı Konyaspor'a çevirmeyi başladı.

BJK maçında kalede Uğurcan olmasa veya BJK birazcık kaliteli ayaklara sahip olsa o maç 5-0 filan biterdi.

Atanı ve tutanının günübirlik performanslarıyla gidiyorlar Ünal Karaman gittiğinden beri. Bir yerden sonra puan kayıpları kaçınılmaz olacak.

2520CB7A-94C3-4391-A1C2-43B31A81D7C4.webp

İki takım arasında 21.yy'daki ilk deplasmanda 3 golle atılarak kazanılan derbi mücadelesidir aynı zamanda. Mustafa Cengiz ve Ali Koç başkanlıklarında gerçekleşmiştir. Galip takımın teknik direktörü Fatih Terim'dir.

Beni en cok mutlu eden seylerden biri de son 3 sene icinde ilk kez sahada ne yaptigini bilen ve bunu tam bir ozguvenle uygulayan bir takim gormekti.

Yalniz Fatih Hocamız ilk defa rakibe göre takimi hazirlamiş , bunu Sene sonuna kadar bütün rakiplere uygularsak abartisiz bütün maçlari kazaniriz..

Geri
Üst Alt