- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Portekizce spiker özetini izleyip yatayım bari.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler bir şey soracağım. Sizde de böyle her an sanki bi bokluk olacakmış hissi var mı? Sizce de GS standartlarına göre fazla mükemmel gitmiyor mu?![]()
Link var mı abi?Portekizce spiker özetini izleyip yatayım bari.
Renktaşımız totem niyetine fblilerin arasında maçı izlemiş abi, v,deo filan çekmiş. Ben de bizim tt hesabından paylaşsak iyi olur diye düşündümYeni geldim eve kardesim nedir tam olay?
Vpn ile atıyorum atıyorum fransadan bağlanıp bein'in sitesini açınca direkt fransız spikerli versiyonu çıkıyor özetin.Link var mı abi?
link isterük.... attigimiz gollerin yabancı spikerli versiyonlari varmidir acabaPortekizce spiker özetini izleyip yatayım bari.
Onur'a yazdığım gibi bedava browser vpn'lerinden herhangi biri kurulup o yöntem ile izleyebilirsin. Fransızca-ispanyolca ve ingilizce versiyonları var.link isterük.... attigimiz gollerin yabancı spikerli versiyonlari varmidir acaba
Bölge kısıtlı. Fransız vpn ile izleyebilirsin veya belki Almanya'dan izleniyor olabilir dene bakalım.fransiz var mi? butun diller link atarmisin
Fikstür acayip zor yav tatsız sonuçlar gelebilir zaten peş peşeBeyler bir şey soracağım. Sizde de böyle her an sanki bi bokluk olacakmış hissi var mı? Sizce de GS standartlarına göre fazla mükemmel gitmiyor mu?![]()
Fikstür acayip zor yav tatsız sonuçlar gelebilir zaten peş peşe