Şampiyon olamasak bile en azından şu feneri eze eze kadıköyde yendik ya bana yeter.
İkisinden birini seçmemiz gerekse şampiyonluk derim tabi ama trabzon ya da başak'ın şampiyon olması fener veya beşiktaş'ın olmasından daha az etkiler bizi o yüzden ben de biraz rahatım valla..

Hala gülüyorum bu Fener'e koymak ne keyifli bir durum, iş yerinde fbli olan arkadaşlar tamam abi geçirdiniz diyor. Nasıl gülmeyim.

.
IMG-20200129-WA0011.webp

şampiyon olmamız imkansız desem?
Bu imkansız olayı totem mi Hakan? Sürekli yazıyorsun çok zor demek falan neyse de imkansızlık bir durum yok şu an bence. Yani bu derbideki oyunumuzu sürdürsek bile şampiyon olamaz mıyız? Ki Lemina da eklenecek. Onyekuru+Saracchi+Falcao daha iyiye gidecek işler normal akışında ilerlerse.

Bu imkansız olayı totem mi Hakan? Sürekli yazıyorsun çok zor demek falan neyse de imkansızlık bir durum yok şu an bence. Yani bu derbideki oyunumuzu sürdürsek bile şampiyon olamaz mıyız? Ki Lemina da eklenecek. Onyekuru+Saracchi+Falcao daha iyiye gidecek işler normal akışında ilerlerse.

Son haftaya kadar imkansız yazmaya ve olumsuz konuşmaya devam ederim muhtemelen (y)

Kapatin su konuyu. Aloooo pazar günü en önemli maca cikiyoruz

şu maçtan sonra üstüne bide şampiyonluk gelirse monaca onyekuruyu nasıl ikna edebilir ki kendi bünyesinde maçlara çıkarmaya
bileklerini falan keser heralde bu kez gelebilmek için
İlk günden beri savunuyorum Onyekuru Monacospor'da oynayamadi değil kasitli olarak oynamadi,adam GALATASARAY 'a ve İstanbula aşık,bakın sene sonu çok uygun fiyata aliriz..

İlk günden beri savunuyorum Onyekuru Monacospor'da oynayamadi değil kasitli olarak oynamadi,adam GALATASARAY 'a ve İstanbula aşık,bakın sene sonu çok uygun fiyata aliriz..
Futbolda para bir noktaya kadar önemli olan futbolcuların nerede oynamak istediğidir maaşından kısar bir şey yapar gene de kalmak için uğraşır aynı şekilde Lemina da kalmak için sonuna kadar direnecektir.

Geri
Üst Alt